0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

За нас

Facebook
Абонирайте се

Матраци Онлайн БГ – Енциклопедията за Вашата спалня

Добре дошли на сайта Matraci-Online.bg - част от информационните ресурси и онлайн магазините за матраци на фирма Интершоп ЕООД.

Тук ще откриете полезна информация, съвети и цени за избор и покупка на матраци и продукти за дълъг и релаксиращ сън.

В сайта Matraci-Online.bg Ви представяме информация за всички видове матраци и материалите, от които се изработват: еднолицеви и двулицеви матраци, матраци от мемори и полиуретанова пяна, от латекс и пенолатекс, пружинни матраци, ортопедични и анатомични матраци и други.

На страниците на Matraci-Online.bg ще откриете и съвети за избор на системи за матраци, подматрачни рамки, а също така и за възглавници и спално бельо, изработени от най-качествени материали, осигуряващи комфорт за цялото семейство, като гъши пух.

Статиите ни са полезни и в грижата за съня на най-малките - ще Ви помогнем да откриете как да осигурите удобство и спокоен сън за Вашето дете. В сайта Матраци Онлайн БГ ще намерите информация не само как да изберете матрак за Вашето дете, но сме събрали на едно място разнообразие от модели детски матраци и подматрачни рамки, спално бельо и възглавници за деца от фирми, доказали се в производството на матраци и продукти за релаксиращ сън, чрез използване на качествени материали, модерни технологии при изработката им и спазване на изискванията за комфорт и правилно развитие на детето.

Моделите матраци, които ще откриете на сайта Matraci-Online.bg, са допълнение към информационните ни статии и са представени по изчерпателен начин с подробно описание, характеристики, цени и богат илюстративен материал. Сред фирмите за матраци ще срещнете имената на най-добрите, предлагащи висок и среден клас продукти за сън, като Матраци ТЕД, Магнифлекс, Парадайз, Блян, Нани, Линея и много други. За всеки производител също сме отделили специално място на сайта. На неговата страница можете да се запознаете с фирмата, нейните ценности и водещи принципи при производството на матраци, които да Ви осигурят уют, спокойствие и релаксация.

И тъй като искаме Енциклопедията за Вашата спалня да е максимално полезна за Вас, Ви предоставяме актуална информация за всички нови промоции на матраци за всички градове в България. А, като допълнителен комплимент от нас, всеки месец добавяме и наши промоционални оферти, които са придружени с подаръци и награди за нашите читатели.

В Матраци Онлайн БГ сме поместили и статии и полезна информация за корпусна и мека мебел, за обзавеждане на Вашето жилище, вила, офис, заведение и хотел.

Предлагаме Ви и богат избор на едноръкохваткови и двуръкохваткови смесители на фирмите Видима, Форма Вита, GROHE, Roka и други.

За Матраци Онлайн БГ и за всеки от нашия екип, който поддържа сайта, Вие и хората, на които държите, сте ценни! Затова искаме да сте сигурни, че сте направили най-подходящия избор, когато поръчвате матрак за София, Варна или която и да е друга точка на България.

Всички въпроси, които Ви вълнуват и интересуват, може да отправите към нас! Ние ще направим всичко възможно, за да Ви дадем компетентен отговор в най-кратък срок! Свържете се с Matraci-Online.bg още днес - за въпроси, поръчки, а също така очакваме Вашите критики и похвали. С тяхна помощ ние развиваме информационният сайт в положителна насока!

Екипът на Matraci-Online.bg Ви пожелава приятно прекарване в страниците на Енциклопедията за Вашата спалня!