0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Производители

Facebook
Абонирайте се

До - 50% летни промоции от Матраци Mattro

Матраци Mattro - промоция ЮниСтрахотни намаления до - 50% от матраци Mattro 

Прочети повече... »

Предимства на латексовите възглавници

Предимства на латексовите възглавници

Има толкова много различни материали, използвани във възглавниците, но кой може да определи кой е най-подходящият за вас? Една популярна опция са възглавниците от латекс. Латексът се използва за създаване на по-мека, по-гъвкава, по-здрава възглавница и е един от най-търсените материали, при продуктите за сън.

Прочети повече... »

Еднолицеви матраци РосМари

РосмариМарката матраци РосМари принадлежи на фирмата Геномакс ООД и е утвърдена на българския пазар с гъвкавостта си в предлагането на различни модели, както и със стремежа си към задоволяването на потребителите, които търсят не само високо качество, но и достъпни цени. 

Прочети повече... »

Еднолицеви матраци Линеа

ЛинеаС производствена база в град Пловдив, матраци Линеа са една известна българска марка, която предлага и високо качество, и достъпни цени. От 2011 г. те започват да се произвеждат с повече полиуретанова пяна и свежи влакна. Освен това, за калъфите им се използва памучен текстил. Ето кои са еднолицевите матраци Линеа.

Прочети повече... »

Еднолицеви матраци Голд Аполо

Матраци Голд АполоЧастното българско предприятие Мебели и Матраци Gold-Apolo произвежда основно корпусни мебели, мека мебел, както и матраци. Фирмата е с адрес в град Русе, като самият град е известен с богатата си традиция в производството на мебели. Мебелна фабрика Gold-Apolo се държи от ГОЛД-АПОЛО ООД.

Прочети повече... »

Еднолицеви матраци ВИКИ

Еднолицеви матраци ВикиПрез 2001 г. на пазара излизат матраците марка VIKI. Отначало се произвеждат само пружинни пакети тип Бонел, но от 2004 г. фирмата започва производството на двулицеви и еднолицеви матраци. За изготвянето им се използват качествени суровини. Екипът е с добра квалификция и отлични професионални умения, благодарение на което марката е вече добре позната на пазара.

Прочети повече... »

Двулицеви матраци Хегра

Матраци Хегра

"Мебел Ком"- Ямбол е фирма за производство на мебели, в чиято продуктова гама влизат и Матраци Хегра. Последните са от високо качество и предоставят отличен комфорт, като същевременно са екологично чисти и противоалергични. Покриват изискванията за ортопедичност и създават здравословна среда за сън. 

Прочети повече... »

Двулицеви матраци ЛАТЕКС ЕКО

 Матраци Латекс ЕкоОснована в град София през 2004 г. фирма Латекс Еко ООД първоначално е внасяла латексови суровини от страните от Европейския   съюз. Започва да произвежда качествени матраци и възглавници от латекс през 2006 г. Двулицевите матраци на младата, но стабилна   фирма, са следните модели:

Прочети повече... »

Матраци BellaNotte

Матраци BellaNotte

Италия....la dolce vita

Матраци BellaNotte e марка която носи италианския дух, дизайн, вдъхновение и добро качество.


Прочети повече... »

Матраци Resta

Матраци Resta

 

Матраци Resta е компания с близо 10 годишен опит в продажбата на продукти за съня на румънския пазар. На база на този голям опит и благодарение на множеството доволни клиенти, в началото на 2013 година фирмата стартира свой собствен бранд за производство на матраци, наречен Resta.

Прочети повече... »

Страница: 1 2 3 4 5 последна