0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Производители

Facebook
Абонирайте се

Матраци Resta - производителМатраци Resta

Матраци Resta е компания с близо 10 годишен опит в продажбата на продукти за съня на румънския пазар. На база на този голям опит и благодарение на множеството доволни клиенти, в началото на 2013 година фирмата стартира свой собствен бранд за производство на матраци, наречен Resta и започва да предлага своите продукти в България. Всички продукти се произвеждат на база на големи проучвания, за да задоволят максимално изискванията на потребителите. Младият екип се стреми да отговори на всеки вкус. Двулицевите матраци Resta се изработват от полиуретан, мемори пяна, пено латекс и латексиран кокос. От всеки модел, фирмата предлага над 20 размера.

Екипът на Матраци Resta е млад и амбициозен и се стреми да отговори на всеки вкус и да осигури спокоен сън на клиентите.

Материалите в изработката на матраците са от най-висок клас със сертификати. Целта е да бъдат задоволени нуждите на клиентите и да им се предостави здравословен и спокоен сън.

Всички продукти на матраци Resta притежават сваляем калъф с цип, осигуряващ удобство при пране и по-добра хигиена. Така се постига антибактериална среда на сън.

Матраци Resta - снимка

 

Разгледайте всички продукти на Матраци Resta Матраци Resta - продукти 

МАТЕРИАЛИ

1. Полиуретан

Този вид материал се предлага под различни обработки и имена, най-често матраци са изработени от един или повече пласта полиуретан, които могат да бъдат с различна плътност, конструкция или цвят. Колкото по-висока е плътността, толкова по-ортопедичен е матракът. Някои от пластовете пяна може да са с отворена клетъчна структура за по-добра циркулация на въздуха.

2. Латекс (Пенолатекс)

Това е модерен материал в производството на матраци. Произходът на пенолатекса е от влажните джунгли на Южна Америка от сока на дърво на име Hevea Brasiliensis, което местните наричат каучук. Съвременните латексови матраци комбинират синтетичен и натурален латекс. Този материал е с пореста структура, осигурява добра циркулация на въздуха и предотвратява задържане на влага в матрака.

Латексът осиурява правилно положение на гръбначния стълб за пълна отмора и почивка.

3. Мемори пяна (Memory foam)

Мемори пяната е модерен материал, който е много предпочитан в производството на матраци, поради комфорта и мекотата, които предоставя. Тъй като е мек, материалът се използва в комбинация от други материали, най-често като различни по дебелина слоеве (2,3,4,5 см). Мемори пяната заема всяка извивка на тялото и чувството е сякаш си обгърнат от мекота.

4. Кокосова койра

Стопроцентов естествен, екологичен материал, който се произвежда от влакната на кокосовия орех. Притежава бактерицидно свойство, дори при наличие на влажност, не гние. Койрата е антибактериален продукт и се използва като един от най-твърдите материали при матраци. Осигурява ортопедичност и здравина.

Матраци Resta - матраци