0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Промоции

Facebook
Абонирайте се

Намалени удоволствия за сън от Мараци Нани

Срок на промоцията: 01.05.2015г. - 31.05.2015г.

Банер - промоция Нани

Матраци НАНИ пускат на пазара с голямо намаление едни от най-търсените модели на фирмата производител. В намалението са включени както и най-луксозните матраци, така и някои от по-семплите модели. С по-ниска цена от редовната са представени и топерите на същата марка. От матраците с най-голяма промоция е модел Бахама Мемори.

Прочети повече... »

Матраци Тед с нова промоция

Матраци Тед - промоция

Матраци Тед за пореден път изненадват клиентите си с ново голямо намаление. Новата промоция включва един от най-поръчваните матраци: Фаворит S (еднолицев и двулицев), намален с 20% от редовната цена и някои модели от топ матраците, които са намалени с цели 30%.

Прочети повече... »

Пролетни намаления на Матраци ТЕД

Матраци ТЕД

Освежете дома и спалнята си с новите пролетни предложения! За да бъде още по-цветна и приятна пролетта, матраци ТЕД предлагат на своите клиенти много и изгодни предложения. Луксозният еднолицев матрак Торино се предлага с 20% намаление, а възглавниците с цели 25%.

Прочети повече... »

Промоционален комплект легло с матрак на Матраци ТЕД

Промоция легло с матрак

Възползвайте се от 20% намаление от цената на двулицев матрак ТЕД, като го закупите в комплект с легло на същата фирма. Така имате възможността да комбинирате продукти от висок клас, като ги закупите на по-ниска цена. Осигурете си максимален комфорт и изящна визия в едно.

Прочети повече... »

Пролетна промоция от Mollyflex

Промоция - матраци Mollyflex

Матраци Mollyflex стартираха новата си пролетна промоция за 2015 година. Тя е насочена към един модел матрак - Michelangelo, който е намален с 10%, а освен това получавате и подарък към него - протектор за матрак RELAX, който предпазва от зацапване и намокряне.

Прочети повече... »

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 последна