0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Хотелско обзавеждане от матраци mattro

Хотелско обзавеждане Mattro

Специалистите от матраци Mattro следят отблизо търсенето на потребителя и целят непрекъснато задоволяване на интересите му. Професионалистите знаят, че добрият, здравословен и необезпокояван сън е първото по важност нещо, което трябва да осигури добрият хотелиер на своите гости. 

Прочети повече... »

Защо да Изберем Матраци Магнифлекс?

Матраци Магнифлекс с лого

В днешно време, съвсем не е лесно да си подберем матраци за дома поради редица причини. Понякога, трудностите настъпват поради липса на информираност или дори незаинтересованост от страна на потребителите върху какво ще спят.

Прочети повече... »

Матрак Nike Star - любимецът на Николета Лозанова

Матрак nike Star - любимецът на Николета Лозанова

Съвременното градско момиче живее динамичен живот, изпълнен с множество предизвикателства, ежедневни поврати в прилежно изготвения си график, изпълнен с какви ли не задачи за вършене.

Прочети повече... »

Как да Изберем Правилните Матраци за Хотела си?

Как да Изберем Правилните Матраци за Хотела си? - легло

Ако избираме матраци за дома, е лесно. Знаем какво търсим и какво харесваме, затова и вече си имаме определени насоки, по които да се водим.

Прочети повече... »

Предимства и Недостатъци на Матраците Втора Употреба

Употребявани матраци

Матраците втора употреба са практично решение да спестите малко пари при покупката на матрак от една страна, но и крият известни рискове от друга. Дали всъщност си заслужава покупката на вече употребяван матрак?

Прочети повече... »

Правилният Матрак е от Значение за Вашето Здраве

Статия - правилният матрак

За да сте пълноценни през дългият работен ден е изключително важно да си осигурите качествена почивка по време на сън. Изборът на правилният матрак е труден, но и много важен. 

Прочети повече... »

Бербатов спечели луксозен матрак

Бербатов спечели матрак

На 19-ти декември 2015г. в град Благоевград се проведе коледна томбола, на която се раздадоха многобройни награди. Събитието се проведе в мола на града, където присъстваха много влиятелни и известни личности от областта

Прочети повече... »

На каква възраст може едно дете да използва възглавница?

Статия детска възглавница

Добре е децата да започнат да използват възглавница след 2 - годишна възраст, защото тогава вече могат да контролират главата си и могат да се обръщат сами. През първите 3-4 месеца от живота си бебета спят доста часове. Тъй като не умеят да контролират тялото и главата, резултатът при използване на възглавница би бил лоша позиция на тялото, която би засегнала по-нататъшното им развитие.

Прочети повече... »

Нов топ матрак Canella Therapy от матраци ТЕД.

Топ матрак Canela Therapy

Канелата и полезното ѝ действие са идеално допълнение за Вашият дом. Канелата действа като успокоително за нервната система на човек, но същевременно e добър източник на  енергия. Това е идеалната комбинация, за да се събуждате отпочинали и изпълнени с енергия. 

Прочети повече... »

Еднолицеви модели от сребърната колекция на матраци ТЕД!

Еднолицев матрак Memory Silver Flex

В Silver Collection, матраци ТЕД прилагат нова технология за втъкаване на сребърни нишки в калъфите на продуктите си. По този начин се подобрява хигиената и подобрява качеството на сън, тъй като среброто е антиалергично и предотвратява развитието на вредни микроорганизми. Това влияе благоприятно на Вашето здраве.

 

Прочети повече... »

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 последна