0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Най-подходящото легло

Избор на легло

Средно всеки човек прекарва една трета от живота си в сън. Това са повече от 200 000 часа в леглото. Ако искате да спите спокойно и да се събуждате свежи и отпочинали, трябва да изберете най-подходящото легло за вас.

Прочети повече... »

Превърнете спалнята си в петзвездна хотелска стая!

Превърнете спалнята в хотелска стая

При проектирането на стая за гости, хотелите разработват цветова палитра и схема, която съответства на темата или местоположението на хотела (например пустиня или плаж).

 

Прочети повече... »

Кой матрак е подходящ за детето ви?

Избор на детски матраци

Ако е дошъл моментът да закупите ново легло или да промените старото креватче или кошара на детето, трябва да не забравяте, че бебешката и детска възраст са период, в който тялото на детето се развива по-бързо, отколкото във всеки друг етап от живота и нуждите им, свързани със съня, са действително големи.

Прочети повече... »

Как да изберем матрак за възрастен роднина?

Матрак за възрастни роднини

Ако четете тази статия, вероятно сте в търсене на правилния матрак за възрастен роднина, или вие самите сте в напреднала възраст и не знаете кое е най-доброто за вашия здравословен сън. 

Прочети повече... »

Растителни влакна, използвани в матраците

Растителни влакна - снимка

Има висок клас матраци не само с животински влакна или вълна, но на пазара се предлагат и матраци с натурални растителни влакна. 

Прочети повече... »

Хотелско обзавеждане от матраци Mattro

Хотелско обзавеждане Mattro

Специалистите от матраци Mattro следят отблизо търсенето на потребителя и целят непрекъснато задоволяване на интересите му. Професионалистите знаят, че добрият, здравословен и необезпокояван сън е първото по важност нещо, което трябва да осигури добрият хотелиер на своите гости. 

Прочети повече... »

Защо да Изберем Матраци Магнифлекс?

Матраци Магнифлекс с лого

В днешно време, съвсем не е лесно да си подберем матраци за дома поради редица причини. Понякога, трудностите настъпват поради липса на информираност или дори незаинтересованост от страна на потребителите върху какво ще спят.

Прочети повече... »

Матрак Nike Star - любимецът на Николета Лозанова

Матрак nike Star - любимецът на Николета Лозанова

Съвременното градско момиче живее динамичен живот, изпълнен с множество предизвикателства, ежедневни поврати в прилежно изготвения си график, изпълнен с какви ли не задачи за вършене.

Прочети повече... »

Как да Изберем Правилните Матраци за Хотела си?

Как да Изберем Правилните Матраци за Хотела си? - легло

Ако избираме матраци за дома, е лесно. Знаем какво търсим и какво харесваме, затова и вече си имаме определени насоки, по които да се водим.

Прочети повече... »

Предимства и Недостатъци на Матраците Втора Употреба

Употребявани матраци

Матраците втора употреба са практично решение да спестите малко пари при покупката на матрак от една страна, но и крият известни рискове от друга. Дали всъщност си заслужава покупката на вече употребяван матрак?

Прочети повече... »

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 последна