0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Топ матраци с Алое Вера

Топ матраци с Алое Вера - снимка

Алое верата е едно от растенията, което се използва в много и различни индустрии – козметична, фармацевтична, а все по-често започва да се среща и в матрачната индустрия. 

Прочети повече... »

Как e правилно да пробваме матраци?

Как е правилно да пробваме матракБъдете сигурни, че никак не е достатъчно просто да седнете или легнете за няколко секунди на избрания модел матрак.

Прочети повече... »

4 стъпки за изграждането на перфектното легло

Перфектното легло

След като вече сте направили една от най-важните стъпки и сте си закупили хубав и качествен нов матрак, е добре да помислите какво друго е необходимо за да превърнете леглото в удобно и любимо място за почивка.

Прочети повече... »

5 съвета за освежаване на спалнята през пролетта

Правилна грижа за новия матрак

С настъпването на пролетта освен цялостно почисване на дома е добре да помислите и за освежаването на спалнята. 

Прочети повече... »

Моторни и боксспринг легла - бъдещето в спалнята

Моторни и боксспринг легла - снимкаБоксспринг леглата са добре познати в САЩ и Великобритания, но у нас те тепърва започват да става популярни. Това са специален       вид легла, благодарение на които буквално ще спите като в облак - толкова комфортни са те! 

Прочети повече... »

Как да се грижим правилно за новия матрак?

Правилна грижа за новия матрак

Подмяната на стария матрак с нов е важна стъпка към здравословния сън. Когато обаче новият матрак е вече в дома ви не е достатъчно само да бъде поставен на леглото.

Прочети повече... »

Серия матраци обогатени с Лавандула от матраци Mattro

Матраци с Лавандула - Mattro

Матраци Матро е известен български бранд за продукти за сън от високо качество. Матраци Mattro е производител както на матраци, така и на топери, легла, възглавници, подматрачни рамки и всичко необходимо за добрия и спокоен сън.

Прочети повече... »

Одеяла, възглавници и пантофи от мериносова и камилска вълна

Продукти от Камилска и Мерино вълна

Определено може да кажем, че продуктите за сън от мериносова и камилска вълна са в апогея си. Все повече изделия, свързани с уюта у дома и с комфорта по време на сън, се изработват именно от мериносова и камилска вълна.

Прочети повече... »

Mатраци ТЕД с нова колекция - Sleep Genesis

Матраци ТЕД - нова ергономична колекция

През есента на 2019 година матраци ТЕД представят колекция Sleep Genesis - серия матраци от ново поколение с иновативни технологии. Общото между всички матраци в тази колекция е ергономичността - функция, която служи да противодейства на гравитационни сили, без да оказва какъвто и да е натиск върху гръбнака и ставите на тялото ви.

Прочети повече... »

Какви са причините да се будим посред нощ?

Причини за безсънието - защо се будим посреднощ

Отдавна не ви се е случвало да спите непробудно цяла нощ? Децата имат голям късмет, че може да се възползват от пълноценен сън. Възрастните обаче нямаме този късмет. Шаваме, събуждаме се, ставаме - различни смущения, които развалят почивката ни и впоследствие влияят на здравето ни.

Прочети повече... »

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 последна