0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Нестандартни възглавници


Възглавниците за под са идеален начин да си осигурите удобство и комфорт в домашни условия, особено ако имате гости в неофициална атмосфера. Тези възглавници осигуряват удобно място за сядане на пода, където може да се отпуснете максимално с чаша кафе а защо не и чаша вино, да си поприказвате с приятели или да прочетете книга. Компактните възглавници за под могат да се употребят и в детската стая, хола или спалното помещение, а когато не ни трябват, възглавницте могат да бъдат съхранявани в гардероба или скрина, под спалнята или отстрани на меката мебел.

 

Интересни модели подови възглавници

 

Възглавница тип палачинка с масло


Подова възглавница

 

Тази възглавница е ефектен интериор от няколко отделни части, създадена е за хората които обичат вкусотии. Няколко палачинки изработени от здрава и устойчива материя са сложени една над друга, а основен акцент е тази част, която трябва да наподобява парче масло което се топи. Автор на този проект е Todd von Bastiaans и Bryan McCarthy.

 

Възглавница тип пълна луна


Възглавница Луна

 

Аксесоарът е съставен от много устойчива материя, върху която е поставено много голяма снимка на луната с много висока резолюция на снимката. Диаметърът на тази кръгла възглавница е с размер 1,6 м., така, че без никакво притеснение  може да се слага в помещения с по-голяма квадратура на дома. Този интересен дизайн е на южно-корейката Lily Suh и е изцяло вдъхновен от луната, която е символ на съня и ноща.

 

Възглавници с дървесни мотиви

 

Възглавница с дървесни мотиви

 

Изработени във вид на стебла на дърво, тези възглавници за под могат да се употребяват както отделно така и заедно, също и като удобна облегалка върху меката мебел. Може също да се облягате на стените или гърбовете на диваните, да ги поставяте под своето тялото при четене на книга или списание или също под ръцете си за максимален комфорт. Размерите на тази възглавница са 35/30 см., а дизайнът на тази интересни възглавници е дело на Etsy.

 

Възглавница тип летящо килимче


Възглавница - килим

 

Голямо килимче с леко вдигнати сектори има възможност да се сложи на пода в спалното помещение или в хола. Този модел възглавници се предлагат в няколко интересни разцветки и са изключително функционални за четене на списание или книга както и за гледане на телевизия. Изключително меката на докосване материя, с която е обгърната тази подова възглавница, е изцяло съставена от филц и вълна, а нейния пълнежът е от дунапрен. Огромните размери на тази възглавница изискват повече свободно пространство в стаята, но тя може да се употребява за най-разнообразни дейности.

Възглавница за четене


Възглавница за четене

Повечето хора обужават да четат книги и да работят на лаптопа си директно на пода, като лежат по корем. При тази поза опората на тялото не е никак практична, затова тази възглавница е идеален акцент за хола или работния кабинет. Тя осигурява нужната опора на по-горната част на човешкото тяло, за да има възможност лежащият да използва свободно своите ръце.

 

Всички модели и цени на възглавници ТЕД
Всички модели и цени на възглавници Блян 
Всички модели и цени на възглавници Нани 
Всички модели и цени на възглавници Парадайс 
Всички модели и цени на възглавници Magniflex
Всички модели и цени на възглавници Mollyflex
Всички модели и цени на възглавници Relax
Всички модели и цени на възглавници РосМари 
Всички модели и цени на възглавници Латекс Еко 
Всички модели и цени на възглавници ЛатексЕКОН 
Всички модели и цени на възглавници DonAlmohadon