0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Матраци "BellaNotte" - духа и качеството на италианския дизайн

 

 

Достатъчно е да споменем Италия и в съзнанието ни изплуват картини, надпреварващи се с времето и изпъстрени с романтичен дух . Красиви пейзажи, елегантни жени, три-хилядна история  и архитектура, която се вплита в настоящето, ароматно кафе и неустоима пица, които могат да прелъстят всеки един, докоснал се до тях....

 

Марка за матраци "BellaNotte" - с поглед към детайла! 

 

 

BellaNotte е марка за матраци която носи духа, вдъхновението и доброто качество на италианския дизайн. Произвеждат се по поръчка и съвместно с италиански партньори. Продуктите и прототипите на моделите са разработвани от италиански технолози и дизайнери след много продължителни проучвания и тестове. С поглед към детайла , изключително  внимание и  ръчен труд, продуктите с марка  BellaNotte са комбинация от най - иновативните и качествени  материали , изработени с  know how и  професионалния опит на Глоуб Индъстрис. 

 

 

Оптимизираните производствени процеси, както и най- модерното технологично оборудване, с което разполага компанията позволява гъвкавост и бързина на доставките. Лесната адаптивност към малки и специални поръчки е високо ценена от всеки клиент. В основата  на успеха и качеството на продуктите стоят непрекъснатото осъвременяване на знанията на пазара и материали, задълбочени изследвания на нови решения и постоянно усъвършенстване на производствените методи.

 

Разгледайте всички модели матраци BellaNotte  ТУК