0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

 Тед - Бед на световното изложение за мебели в Милано


 

Тед - Бед за пета поредна година на изложението в Милано

 

"Ние в ТЕД отдавна вече не правим само матраци - поканете ни във вашия дом и ние ще донесем със себе си добрия и спокоен сън." Матраци ТЕД ви гарантират удобство на съня със своите продукти, тъй като всеки произведен от тях продукт е символ за качество.

 

 

Едно от основните събития в света на мебелите и тази година ще се проведе за пореден път в столицата на италианския дизайн - Милано. Очаква се броят на посетителите и тази година да надмине 300 000 човека. Международното изложение за мебелен дизайн  I Saloni в Милано остава едно от най - интересните преживявания през годината свързани с обзавеждане, проектиране на мебели и иновации. Всяка година през април целият интериорен и дизайнерски свят се събира в Милано за Седмицата на дизайна и салона.

 

 

Тед - Бед също ще участва на най – известното световно изложение за мебели в Милано  -  Salone Mobile Internаzionale. Имаме удоволствието да Ви поканим на щанда ни в Милано от  8 до 13 април 2014 година.

 

 

Компанията ни е участник вече пета година и е първата българска фирма  допусната до подобен  форум. Изложението е с 51 годишна традиция и се посещава средно от 320 000 души от цял свят. Всяка година показваме различни колекции и модели. Да си пожелаем успех и тази година!

 

 Разгледайте всички продукти и цени на фабрика за матраци ТЕД  ТУК