0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Спортен клуб КИДО - всеки има нужда от почивка !

 

 

Спортен клуб по Тенис на маса - удоволствието от спорта

 

Спортен Клуб по тенис на маса „Кидо” се намира в град Пловдив на булевард „Васил Априлов”  75А в столовата на ВХВП. Клубът развива спортна дейност от 2011г. Основната цел на клуба е популяризирането и развитието на спорта тенис на маса сред все по - широки обществени слоеве.  Залата на „Кидо” е отворена за свободен обществен достъп и всеки, който би желал да изпита удоволствието да практикува тенис на маса в пространство уредено според изискванията на Международната Федерация по тенис на маса, може да го направи всеки ден от 10 до 22 часа.

 

 

Клубът развива и спорта тенис на маса за високо спортно майсторство. Двамата професионални треньори в клуба работят усилено с групи с деца и възрастни. „Кидо” разполага с картотекирани състезатели и във всички възрастови групи при подрасващите, няколко мъжки отбора и отбор, участващ във „Висша Лига”-жени на Българската Федерация по тенис на маса. „Кидо” организира ведомствени турнири, има опит и в осъществяването на различни тийм билдинг активности. Всеки месец клубът организира любителски турнири, които се радват на все по - засилващ се интерес и печелят все по - голяма популярност не само в град Пловдив, а из цялата страна.

 

 

Клубът е домакин и на състезания от календара на Българската Федерация по тенис на маса. Друга дейност, на която сплотения екип на „Кидо” е посветил своята енергия е интернет магазин за екипировка за тенис на маса. Благодарение на високия професионализъм и дълбокото познание на света на тениса на маса, tt-store.eu е мястотo, където можете да получите задълбочен и професионален съвет при избор на екипировка за тенис на маса.

 

 

В интернет магазина tt-store.eu са представени някои от водещите брандове в екипировката за тенис на маса. Това са световно известната японска марка Yasaka,  TSP , Kokutaku, Giant Dragon, DHS. Интернет магазина разполага с много богата гама продукти на склад: състезателна екипировка на най - високо ниво, аматьорски ракети и всичко останало. В tt-store.eu освен професионален съвет за правилният избор на ракета за тенис на маса, ще получите и безплатно залепване и изрязване на избраните от Вас гуми върху дървото за тенис на маса.

 

 

Разгледайте всички артикули и цени ТУК