0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Променете съня си с най - новите възглавници на Тед

 

 

В днешно време хората, които страдат от безсъние са над 35%. Безсънието изтощава организма и е съпроводено с главоболие, отпадналост, понижена работоспособност, агресия, безсилие. Сред факторите, които предизвикват безсънието се нареждат стреса, безпокойството, забързаният ритъм на живот, различни заболявания и др. Интересното е, че сред причинителите на безсъние понякога се оказва и възглавницата. Неподходящата възглавница, например прекалено мека, прекалено плътна, от лош материал или с неудобна форма, не осигурява достатъчна опора на гърба и врата, затова сутрин се чувстваме схванати и уморени. За здрав и пълноценен сън е необходима възглавница, която поддържа врата на нивото на гръбнака. Колкото по-правилно е положението на врата, толкова по-малко притиснати са нервите и съдовете, което намалява риска от болки във врата. Добре е възглавницата да е изработена от качествени материали, с покритие от естествени материи. Естествените материали запазват телесната температура и осигуряват комфорт. Също така, много важна е подходящата форма и плътност на възглавницата, които да осигуряват дълбок, спокоен сън и релаксация. Да си починем и да се наспим е най - важното нещо, което трябва да направим преди да отидем на работа на другия ден. В сън прекарваме и доста голяма част от денонощието. Затова от изключително значение е той да е наистина качествен, релаксиращ и здравословен. Един от важните фактори за изпълнение на задачата е изборът на правилната възглавница. Кога беше последният път, когато купихте възглавница. Експертите препоръчват подмяна на възглавницата на всеки 6 до 12 месеца. Ако Спящата красавица беше заложила на удобна възглавница, със сигурност нямаше да изгуби 100 години в сън. Защото малко са принцовете, които биха я чакали да се наспи толкова дълго време, а и просто не ми се мисли колко я е болял гърбът в последствие. И все пак, ако искате вие и цялото ви семейство да забравите за досадното обръщане на възглавницата нощем, тъй като формата й се е загубила за пореден път, опитайте с нещо различно. Няма да имате нужда от 100-годишен сън, за да отпочинете от стреса и ежедневието, ако изберете една от най - новите възглавници на фабрика за матраци ТЕД. С тях ще се почувствате като принцеса и ще си осигурите здрав и сияен вид, защото една от основните тайни на хубавата кожа е качественият сън. Пък и за какво ви е принц, който може и да дойде на бял кон, а може и да дойде само конят? Възглавниците с марката ТЕД са удобни и предразполагащи към сладък сън и с тях няма да се налага да чакате никой да ви събужда....:) Достатъчни ще са ви само няколко часа, за да презаредите батериите и да използвате ноща за по-забавни изживявания. След което не търсете принц – аз бих заложили направо на шейх.....Нооооо не и преди да сте пробвали най - новото предложение на фабрика за матраци ТЕД

 

 


Уникална музикална възглавница с вградени във вътрешността си тон колони

Възглавницата е подходяща за деца, за слушане на  любима  приказка преди заспиване, за тийнейджъри, за слушане на музика или радио, за аудио уроци- учете бързо чужди езици. С нея можете да се насладите на най - новия албум на  любимата си банда, да медитирате или просто да си отпочинете след тежък и напрегнат ден. По-удобно е отколкото със  слушалки. Високоговорителите са вградени във вътрешността на възглавницата  и се свързват към всеки музикален източник чрез 3.5мм стоманен кабел. ТЕD Melody Pillow е възглавница, която ни приспива с любимата ни песен (или дори приказка). Знаете добре, че музикалните вкусове често се различават и ако Вие нямате проблем да заспивате на електронна музика, това не означава, че и партньорът Ви няма да има. Възглавницата решава тези проблеми: тя пуска музика само на Вас! Тя се свързва към смартфона или музикалния Ви плейър посредством кабел и след това използва кондуктивна технология, за да изпрати звука в ушите Ви. Звукът  се предава под формата на вибрации и се чува независимо от позицията, в която спим. Достатъчно е да заредите любимия си албум в смартфона или плейъра и вече можете да се отправите на приятно пътуване към страната на сънищата.

Възглавница Memo Spring e уникален модел,комбинация от мемори пяна и Pocket Spring пружини

Както подсказва и  името, всяка пружинка в Memo Pocket Spring  възглавницата е обгърната поотделно в джобче от нетъкан текстил, а всички пружинки са съединени посредством 100% еластична връзка. Покет системата е предпочитана система, поради факта че всяка пружина реагира отделно от останалите и се свива спрямо натиска. Така взети заедно, всички пружинки нежно поемат извивката на врата и поддържат главата и вратните прешлени в естествена позиция. Освен дългия си живот и гарантирана висока степен на ортопедичност , възглавницата осигурява здравословен сън на любителите на по-твърди възглавници. За допълнителен комфорт е добавен и слой мемори пяна, който засилва усещането за  повече мекота и удобство. Свежи полиестерни влакна за допълнителен комфорт и добро проветрение и сваляем и перящ се калъф от микрофибър. Осигурете си добра проветримост, здравословен и спокоен сън и висока степен на ортопедичност с тази възглавница. Намалява и подобрява  проблемите със  заспиването и съня

С лавандуловата възглавница Lavender Sense ще се отърсите от стреса и ще имате здрав сън

Сънят и спокойствието на човек са едни от най-важните неща за протичането на пълноценен ден и изобщо пълноценен живот. Всички знаем за благоприятното въздействие на много билки върху цялостното състояние на човешкия организъм.  В нашата възглавница  TED Lavender Sense, с помощта на  високите и модерни технологии, ароматът на Лавандула , предпочитан и харесван от векове, вече e близо до Вас. Възглавница ТЕD Lavender Sense  повлиява благоприятно безсънието, главоболието и безпокойството. След тежък ден, заспивайки до билкова възглавница, ще се отърсите от среса и ще имате здрав сън. Възглавницата е със силиконизирани свежи влакна и сваляем калъф от висококачествен плетен текстил с вградени нанокапсули лавандулов аромат. Подходяща е за хора с напрегнато ежедневие и стрес. Възглавницата е с 3D spacer дишаща мембрана за поддържане равномерната температура през цялата нощ и сваляем и перящ се калъф за оптимална хигиена.

Регулирайте височината на своята възглавница според Вашите предпочитания като изберете модел MULTY

 Възглавницата е съставена от 2 слоя пълнеж със силиконизирани свежи влакна, сваляем калъф от плат микрофибър. Може да регулирате височината на своята възглавница според Вашите предпочитания. Осигурете си ортопедична и перфектна поддръжка на тялото с двупластова възглавница Multi. Сваляем и перящ се калъф за оптимална хигиена и за по-лесна поддръжка.

 

Разгледайте всички възглавници на фабрика за матраци Тед  ТУК