0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Спално бельо от матраци ТЕД - нова колекция

 

Спално бельо - матраци ТЕД


Разгледайте качествено спално бельо на СУПЕР ЦЕНИ тук: https://mattro.net/спално-бельо


Днес всички сме ориентирани към осигуряването на комфорт и уют в нашия дом. Едно от помещенията в едно жилище, на което обръщаме сериозно внимание е спалнята, а наред с нея и на избора ни на подходящо и красиво спално бельо, което да ни накара да се чувстваме добре и в свои води, докато почиваме след дълъг и изморителен ден. Стилното спално бельо не бива да се пренебрегва и в моментите на интимност с партньора, като то може да подобри усещанията за близост и страст и у двете страни, осигурявайки незабравими и красиви моменти в отношенията между всяка двойка. Наред с естетичната страна естествено си струва да отбележим и значителното повишение на комфорта, посредством добре подбраното спално бельо, което може да погали нежно тялото Ви и усещайки допира му да се почувствате напълно релаксирали. Избора на спално бельо не е просто купуване на нещо обикновено за Вашия дом. Той до голяма степен казва на хората, които сте допуснали най - близко до себе си що за човек сте, какви са Вашите фантазии, усещания и емоции. Самото спално бельо е сред най - интимните детайли в един дом, които могат да насочат мнението на някой за нас в една или друга посока. Често се случва да купуваме спално бельо и за подарък, особено подходящ за сватби и годишнини на приятели и роднини. В такъв случай изобщо не можем да правим компромиси с качеството на материята и изработката, защото все пак не желаем да се излагаме. Добра идея за такъв подарък са комплекти от сатен, коприна или висококачествен памук. Такъв подарък ще се ползва с удоволствие дълги години, а няма да се захвърли в някой шкаф.

 

Ново спално бельо от Матраци ТЕД

 

Спални комплекти - Матраци ТЕД

Матраци с намаление до - 60% ВИЖ ТУК: http://www.mattro.net/матраци-с-намаление-60%

Всички модели спално бельо на матраци ТЕД     Спално бельо ТЕД
Всички модели възглавници на матраци ТЕД
    Възглавници ТЕД
Всички модели протектори на матраци ТЕД     Протектори ТЕД
Всички модели завивки на матраци ТЕД     Завивки ТЕД

 

Представяме на вашето внимание новата колекция спално бельо на матраци ТЕД лидера производство на матраци в България. Спалното бельо е със страна на произход Пакистан, а комплектите са ушити по специално разработени десени за матраци ТЕД. Насладете се на изключително богатата колекция спални комплекти, които са изработени от 100% екологично чисти и натурални материали. Комплектите са в много различни десени и цветове. Изключителна мекота и комфорт ще си осигурите с новата колекция спални комплекти, които са произведени от 100% висококачествен памучен плат, специално обработен с отлични естествени и антибактериални характеристики. Лесни за поддръжка и перящи се на 40°C. Всеки спален комплект се предлага в три варианта:

 

Спални комплекти ТЕД - цени

Спални комплекти ТЕД - десени

 

Изборът на спално бельо е от голямо значение както за Вашето удобство, така и за Вашето здраве. Все по-разпространяващите се алергии могат да бъдат избегнати с подходящо качествено спално бельо. Голямото разнообразие от десени и цветове ще намерите в най - новата колекция спално бельо на матраци ТЕД, която ще бъде на пазара към края на месец август. Всяка спалня се нуждае от подходящи завивки, които да подхождат на общия декор. Няма нищо по - приятно от това да се обградите с малко красота и да релаксирате в приятна обстановка. За да прекарате спокойно нощта едва ли ще ви е нужно нещо повече от практични и нежни на допир спални комплекти, но винаги е по - приятно, ако лягайки си, се почувствате като в малко райско кътче, обградени от красиви цветя каквито ще намерире в най - новите спални комплекти на ТЕД. Баналните бели комплекти са отживелица, а и се поддържат по - трудно, отколкото цветните модели. Осигурете си малко спокойствие и красиви моменти със стилно, красиво и качествено спално бельо.

 

Спални комплекти ТЕД - десени

 

Избери най - подходящият цвят спално бельо за твоята спалня от най - новата колекция на фабрика за матраци ТЕД! Събуждали ли сте се сутрин с желание да се скриете под чаршафите и цял ден да останете там, защото небето навън е мрачно и сиво, сигурни сме, че да. И много по - приятно би било ако сторите това на красиво и ново спално бельо, отколкото краката ви да се премятат напред назад в дупките на стария чаршаф. С една дума - не пренебрегвайте обстановката, в която прекарвате такава голяма част от своя живот. Оградете се с вещи, които са в унисон с Вашия вътрешен свят. Тук няма маловажни неща.

 Спални комплекти ТЕД - десени

 

При изборът на спално бельо най - напред ни впечатлява приятността на неговия допир, а едва след това външния му вид. Избирайки поредния комплект ръцете ни сякаш сами се протягат да докоснат плата, да почувстват фактура му, плътността му. Всеки комплект спално бельо, който влиза в спалнята Ви трябва да гарантира физиологическия и психологическия Ви комфорт: добре да попива влага, да е достатъчно мек, и разбира се, лесно да се изпира и бързо да съхне. Добрият избор на цвят на спално бельо ни настройва подсъзнателно, докато материята, посредством допира си ни кара да усещаме неговото блажено въздействие дори в най - интимни и лични моменти. Подарете си красота и естетика, стил и комфорт, удобство и лукс, избирайки идеалното спално бельо от най - новата колекция на ТЕД-БЕД.