0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

 Матрак Сирена Фреш Мемори във Вип Брадър

Вип Брадър 2014 - реалити изданиеСлед стартирането на новото издание на Вип Брадър, обещанието за едно звездно преживяване ще бъде допълнено и благодарение на комфорта и добрия сън, предоставени от матрак Сирена Фреш Мемори, производство на фирма за матраци НАНИ. За удоволствието в спалнята и добрия сън продуцентите на тазгодишното издание са заложили на един от лидерите за матраци на българския пазар – Нани, с техния луксозен модел Сирена Фреш Мемори. Как ще се развият събитията в реалити формата Вип Брадър 2014 и какво ще се случва с ВИП съквартирантите, никой не знае, но със сигурност знаем, че сънят, почивката и моментите, прекарани в леглото, ще са едно безкрайно удоволствие.

Нека, обаче, да оставим събитията в къщата да се развиват по реда си, и просто да се настаним удобно, защото шоуто вече започна!

 

Вип Брадър 2014 - матрак Сирена Фреш Мемори

Матрак Сирена Фреш Мемори е изключително добър избор от страна на продуцентите на Vip Brother 2014, защото е структуриран около дебела профилирана двулицева сърцевина от HR пяна с висока плътност и еластичност, а в сваляемият калъф от едната страна на матрака е добавена високотехнологична термоактивна мемори пяна от 3см, а от другата страна има слой иновативна допълнително омекотена пяна. Всеки един от виповете може да завърти матрака, в зависимост от своите предпочитания за твърдост.

Сирена Фреш Мемори ще сбъдне всички желания и ще отговори дори и на най-високите изисквания и претенции, каквито със сигурност ще имат звездите на България.

Моделът покрива, освен показателите за функционалност и комфорт, и немаловажните медицински изисквания. Използваните дамаски са с високо съдържание на естествени продукти, а вложените материали са произведени специално за целта. Моделът e с капитониран калъф от памучна дамаска Organic cotton. Технологията не съдържа остатъчни химически вещества и правят модела подходящ за хора с алергии. Делимият цип и иновативната дишаща лента са гаранция за лесно поддържане на чистота и проветривост. Материалите в зоната за допир се грижат за правилното кръвообращение и намаляват до минимум смущенията.

С матрак Сирена Фреш Мемори сънят няма да бъде обезпокояван, а ще бъде спокоен и пълноценен, такъв от какъвто със сигурност ще имат нужда в къщата на Вип Брадър 2014!


Разгледайте луксозният матрак Сирена Фреш Мемори