0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Матраци ТЕД с нови продукти от гъши пух


Продукти гъщи пух - ТЕД

 

Този зимен сезон матраци ТЕД предлагат на пазара новите си продукти от гъши пух. Гаранция за 100% качество, благодарение на естeствените материали в тях. Гъшият пух e естествен терморегулатор, той осигурява едновременно идеална температура на тялото и среда, която не запарва и не задържа влага. Поради тези си качества гъшият пух е предпочитан през зимните месеци за блажен и хармоничен сън.

Това, което прави гъшия пух толкова предпочитан, са неговите изключително високи качества. Той е естествен терморегулатор и предоставя идеална температура за сън. Въздухът свободно циркулира през него, което е още един плюс, защото така не се задържа влага. Средата за сън остава суха и здравословна. Друго качество, в което всички се влюбват, е изключителната мекота на продуктите от гъши пух. Те ни пренасят в страната на сънищата. Всички продукти от гъши пух на фирма ТЕД - БЕД притежават сертификати за качество, какъвто е Oekotest Certificat. Калъфите на продуктите са от 100% памук за още по-голям комфорт. Възглавниците и завивките от гъши пух са опаковани в торби с печат и с връзки и така могат да се съхраняват удобно през месеците, когато не се използват.


Възглавница от гъши пух


Възглавницата съдържа 15% гъши пух и 85% гъши пера. Калъфът на възглавницата е от 100% памук, мек е на допир и е нежен към кожата. Моделът предоставя перфектна опора на врата и главата и не предизвиква изкривяване по време на сън. Това е предпоставка за перфектна отмора и сън без дискомфорт.


Олекотена завивка гъши пух


►►Разгледайте възглавница от гъши пух на ТЕД

 

Олекотена Завивка от гъши пух


Олекотената завивка от гъши пух е луксозен продукт. Съдържанието е 15% гъши пух и 85% гъши пера, а калъфът е от 100% памук. Тези висококачествени материали осигуряват максимален комфорт и нежна мекота. Една чудесна завивка за студените зимни дни и нощи с качества, които ще Ви пренесат в страната на сънищата. Поради естествените материали, използвани в нея, завивката регулира температурата и не задържа влага. Лукс и уют, от които със сигурност не може да се лишите.


Олекотена завивка гъши пух


►►Разгледайте олекотена завивка от гъши пух на ТЕД

 

Този зимен сезон матраци ТЕД предлагат на пазара новите си продукти от гъши пух. Гаранция за 100% качество, благодарение на естeствените материали в тях.