0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Memory Silver Flex и Exclusive Memory Silver - новите еднолицеви матраци от ТЕД


В Silver Collection  матраци ТЕД прилагат нова технология за втъкаване на сребърни нишки в калъфите на продуктите си. По този начин се подобрява хигиената и качеството на сън, тъй като среброто е антиалергично и предотвратява развитието на вредни микроорганизми. Това влияе благоприятно на Вашето здраве. Силвър колекцията на ТЕД Ви предлага два нови еднолицеви матрака - Memory Silver Flex и Exclusive Memory Silver, както и двулицеви модели. Калъфите на тези матраци са изработени от изключително луксозен материал, наречен Silver Care. Наличието на сребро в дамаската осигурява отлична здравословна среда и благоприятно влияние по време на сън. В моделите са съчетани индивидуално пакетирани (покет) пружини, мемори пяна и профилирана пяна. За ватата, която е вложена в калъфите не са използвани лепила или други химически вещества, което ги прави подходящи за хора с алергии.


Еднолицев матрак Memory Silver Flex

 


Еднолицев матрак Memory Silver Flex


Матрак Memory Silver Flex е еднолицев и е изцяло без пружини. Ядрото му е от високоеластична профилирана HR пяна, която придава масажиращ ефект, подобряващ кръвообращението. Слоят мемори пяна осигувява мекота и се оформя според извивките на тялото. Матракът е с вградена подматрачна рамка и разполага с калъф с цип, който се сваля и почиства много лесно.


Разгледай актуални цени и отстъпки на еднолицев матрак Memory Silver Flex тук: https://mattro.net/еднолицев-матрак-memory-silver-flex


Еднолицев матрак Exclusive Memory Silver


Еднолицев матрак Exclusive Memory Silver


Еднолицевият матрак Exclusive Memory Silver разполага с ядро от мулти покет пружини. Те осигуряват много повече опорни точки, даващи удобство и стабилност на тялото, а за допълнителен комфорт е вложен термочувствителен мемори слой. Дамаската на матрака е с вградени сребърни нишки, които имат антибактериялен и антиалергичен ефект, подходящи за хора с алергии и чувствителна кожа.


Разгледай актуални цени и отстъпки на еднолицев матрак Exclusive Memory Silver тук: https://mattro.net/еднолицев-матрак-exclusive-memory-silver