0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Матрак Nike Star - матрак за градски момичета

 

Матрак Nike Star е новият любимец на Николета Лозанова


Съвременното градско момиче живее динамичен живот, изпълнен с множество предизвикателства, ежедневни поврати в прилежно изготвения си график, изпълнен с какви ли не задачи за вършене. Станало, оправило се в безупречен стил , още от сутринта, градското момиче най-често се прибира късно вечер, и едва успяла да се съблече и да премахне тежкия вечерен грим буквално се хвърля в удобното си легло, за да поспи няколко часа, и за да започне заредена със сили цялата тази въртележка от събития и на следващата сутрин. Затова сладките мигове на почивка в любимото легло са от особено значение за градското момиче. Затова колкото прилежно тя избира дрехите, аксесоарите и гримовете си, толкова и внимателно ще избере своя матрак. За градското момиче, ние от MATTRO.NET обаче имаме супер специално предложение.Скъпи момичета, запознайте се с Nike Star – специално създадения за вас, динамичните и нуждаещите се от здравословен сън за красота и отмора матрак за градски момичета. За вашите нужди се погрижихме не само ние, специалистите по качествената почивка след забързания ден в голямата джунгла, наречена градска среда, но и вашата любимка: Николета Лозанова. Тя има абсолютно същото забързано ежедневие като вашето, затова няма да сгрешите, ако се доверите на избора, който тя направи.


Матрак Nike Star - фаворитът на Николета Лозанова
А след щателна проверка и тестване Ники, смело и без и най-малките колебания, заяви: “NikeStar е истинско бижу в дома на градското момиче. Той носи онова удоволствие от сладките моменти на усамотение и почивка в домашна среда. Моментът, когато една дама остава насаме със себе си и има нужда да размисли и премисли случилото й се през изминалия ден, да направи своите изводи, да постави бъдещите си цели, да планува деня си за утре и така, докато се унесе в прегръдките на нежната материя на матрака, която сякаш лекичко я побутва към света на хубавите и приказни сънища…”


             Пълно описание на двулицев матрак Nike Star   Двулицев матрак Nike Star


Защо градското момиче Ни Ло се влюби в Nike Star?

Екипът на MATTRO.NET би искал и да добави няколко предимства на страхотния матрак Nike Star за градски момичета. Той е изцяло ергономичен и антибактериален, което означава, че ще ви предпазва от каквито и да е инфекции или досадни aкари, докато сладко си поспивате в леглото. Освен това, изящната форма на матрака за градскo момиче не позволява никакви гръбначни изкривявания, а и има антистатично покритие – идеално за всяка една от вас с чувствителна кожа.


Матрак nike Star - любимецът на Николета Лозанова

 

С Nike Star най-сетне ще разберете какво е да заспивате от раз, без да се въртите в леглото с часове и да се чудите как така само при вас не се получава тактиката да мислите за нещо хубаво само и само да заспите. С нашия матрак вие ще се унасяте веднага, тялото ви спокойно ще се отпусне, за да си вземе нужната почивка и отмора за денонощието. Последно, но не по важност, трябва да ви предупредим, че матрак Nike Star,  изработен изцяло с мисълта за нуждите на Николета Лозанова и всички нейни безбройни последователки, щади вашите стави и сухожилия. Сигурно на много от вас ви се е случвало още от ставане от сън да изпитате неистови болки: било то в краката, в раменете или в ръцете. Те са напълно нормален страничен ефект от лошо направен избор за матрак. Но за щастие, ако изберете именно Nike Star oт MATTRO.NET, вие ще забравите за всички тези проблеми и напротив: ще се запознаете с качествения и здравословен сън, ще заспивате веднага след като си легнете, а на сутринта, когато се събудите нито нещо ще ви боли, нито ще се чувствате по-отпаднали от момента преди лягане.