0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Двулицеви матраци Gold Apolo

Двулицеви матраци ЛАТЕКС ЕКО

Основана в град София през 2004 г. фирма Латекс Еко ООД първоначално е внасяла латексови суровини от страните от Европейския съюз. Започва да произвежда качествени матраци и възглавници от латекс през 2006 г. Двулицевите матраци на младата, но стабилна фирма, са следните модели:


Разгледайте двулицеви и еднолицеви матраци ЛАТЕКС ЕКО тук: https://mattro.net/матраци-латекс-еко


Ортолат

За този матрак е използван 100% пенолатекс, който осигурява стабилна подкрепа, еластичност и гъвкавост. Освен това е антибактериален и хигиеничен, създава свежа среда за сън. Вътрешният калъф е от 100% памук. Външният калъф е с цип, така че да може да се сваля и пере. След запитване можете да поръчате нестандартен размер, но всички размери трябва да се ползват с подматрачна рамка. Височина - 20см. 2 години гаранция.


Латеко - 18см

Матракът е изработен от 100% латекс, който е гъвкав, еластичен и разпределя равномерно тежестта. Устойчив е на натоварване. Структурата му е микроклетъчна, което способства за свежестта и проветривостта, така че матракът да е антибактериален и хигиеничен. Предлага се в два различни модела дамаска: едната е от жакард, другата е памучна, Deslee Clama. Вътрешният калъф е изработен от 100% памук и 100% полиестерна вата. Външният калъф е с цип, за да може по-лесно да се сваля и пере. Изисква се използване на подматрачна рамка. Матрака можете да поръчате и в нестандартни размери, като (първо) отправите запитване. Височина - 18см. Гаранцията е валидна 10 години.

Матрак Латеко


Мемо Лукс


Изграден от мемори пяна (3 слоя), той осигурява равномерно разпределение на тежестта, термочувствителност, устойчивост, антибактериална и хигиенична среда, както и отлична проветривост. Има добавена еластична пяна. За вътрешния калъф са използвани вата от 100% полиестер, както и 100% памук. Външният калъф може да се сваля (има цип)  и се поддържа лесно. Матракът има нужда от подматрачна рамка. Произвежда се и в нестандартни размери - след запитване. Висок е 20см. 6 години гаранция.


Мемо

Изграденият от мемори пяна и еластична пяна матрак предоставя термочувствителност (и нагаждане към формите на тялото), равномерно разпределение на тежестта и подобряване на кръвообращението. Проветривостта е отлична, а средата - хигиенична и антибактериална. Едната предлагата дамаска е от жакард, а другата - Deslee Clama памук. За създаването на вътрешния калъф са използвани памук и вата от полиестер. Външният калъф се сваля, понеже има цип, така че лесно може да бъде поддържан. За поръчка на нестандартен размер, направете запитване. Матрак Мемо изисква подматрачна рамка. Висок е 18см, а гаранционният му период е 6 години.


Матрак Мемо

Латеко - 20см

Създаден е от еластичен и гъвкав пенолатекс, който разпределя равномерно теглото по цялата си дължина и поддържа тялото, като същевременно осигурява хигиенична, антибактериална и проветрива среда. Предлага се с два вида дамаска: жакард или памучна Deslee Clama. Вътрешен калъф - изграден от памук и полиестерна вата. Има и външен сваляем калъф. Този модел се изработва и в нестандартни размери - след запитване - но изисква използване на подматрачна рамка. Висок е 20см. Гаранция - 10 години.


Мономемори

Мономемори е създаден от мемори пяна, която е термочувствителна и се грижи за равномерното разпределение на теглото ви. Освен това, матракът е ортопедичен, антибактериален и хигиеничен. Структурата му е микроклетъчна, осигурява отлична проветривост. Вътрешният калъф е създаден от памук (100% естествен) и вата (100% полиестер). Разполага с външен калъф с цип - така почистването и поддръжката му ще са лесни. Този матрак трябва да се ползва с подматрачна рамка. Моделът може да се изработи в нестандартен размер, но след запитване. Височина - 20см. Гаранция - 5 години.


Матрак Мономемори

Флекси

Изграден е от високоеластична пяна. Структурата му се състои от отворени клетки, които осигуряват свободна въздушна циркулация. Моделът е гъвкав, проветрив и може да бъде поръчан в различни размери (включително в нестандартни). Предлага се в две различни дамаски. Едната е от жакард. Другата е памучна, от текстил Deslee Clama. Притежава и вътрешен (от памук и полиестерна вата), и външен (с цип) калъф. Използва се с подматрачна рамка. Висок е 16см. Гаранцията му важи 2 години.


Мемолатеко

Изграден е от комбинация между латекс и 4см мемори пяна. Това осигурява подобряване на съня и създава хигиенична и антибактериална среда. Матракът има термочувствителни свойства и разпределя равномерно тежестта, като същевременно създава свежест и проветривост. Вътрешният калъф се състои от памук и вата от полиестер. Външният калъф е с цип - лесно се сваля и се пере. Матракът може да се поръча в нестандартен размер (след запитване) и изисква използване на подматрачна рамка. Висок е 18см. Гаранция - 10 години.


Мемолатеко Лукс

С вътрешен калъф от вата (100% полиестер) и памук и външен - с цип, матракът е лесен за поддръжка. Изработен е от пенолатекс, съчетан с термочувствителна мемори пяна. Моделът е проветрив, осигурява хигиенична, антибактериална и свежа среда. Разпределя равномерно тежестта на тялото ви, като създава идеална опора. Изисква подматрачна рамка. След запитване може да бъде поръчан в нестандартен размер. Висок е 20см. Гаранция - 8 години.


Мемолатеко Лукс

Гел Ефект Борд

Към ядрото от HR пяна има 5см Гел Фоум материал (позволяващ максимална проветривост). Така се постига охлаждане и влагоабсорбация. Матракът е идеален за лятото, тъй като не се влияе от високи температури. За дамаската е ползван текстил, преминал антибактериална и антиакарна обработка. Специален борд е прошит по краищата. Матракът се използва с подматрачна рамка. Произвежда се и в нестандартен размер по поръчка, но след запитване. Моделът е висок 22см и притежава 8 години гаранция.


Гел Лат Борд

Този матрак разполага с 5см модерна Гел Фоум пяна с охлаждащ ефект. Тя подобрява вентилацията и елиминира влагата, създава антибактериална среда и не се влияе от външна температура. Към ядрото има също пенолатексова еластична пяна. Дамаската е от белгийски текстил и е с изчистен дизайн. Прошита е с борд (по краищата) и е обработена антиакарно и антибактериално. Този модел можете да поръчате и в нестандартен размер (след запитване), но за използването на който и да е размер е необходима подматрачна рамка. Височина - 22см. Гаранция - 10 години.


Трифлекс

Комбинира няколко пени: пенолатекс, еластична и мемори пяна. Равномерно разпределя тежестта на тялото ви и създава идеална здравословна, хигиенична, антибактериална и свежа среда. Има вътрешен калъф (полиестерна вата и памук) и външен (с цип). Необходима е подматрачна рамка. Предлага се и в нестандартни размери (по поръчка), но след запитване. Този модел е висок 20см и разполага с 6 години гаранция.

Матрак Трифлекс

Мемолатекс Туин

Ядрото на Мемолатекс Туин е създадено от пенолатекс, който и от двете страни има мемори пяна. Всичко това прави матрака проветрив, свеж, хигиеничен, антибактериален и способстващ доброто кръвообращение. Освен това, тежестта на тялото се разпределя равномерно по цялата повърхност, което осигурява удобство и качествена релаксация. Вътрешният калъф е създаде от 100% памук, комбиниран с вата от полиестер. За по-лесна поддръжка, външният калъф е с цип. Този матрак трябва да се използва с подматрачна рамка. Попитайте за нестандартни размери (ако искате да поръчате такъв). Височина - 18см. Гаранция - 8 години.