0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Матраци Хегра - лого

Двулицеви матраци Хегра


"Мебел Ком" - Ямбол е фирма за производство на мебели, в чиято продуктова гама влизат и Матраци Хегра. Последните са от високо качество и предоставят отличен комфорт, като същевременно са екологично чисти и противоалергични. Покриват изискванията за ортопедичност и създават здравословна среда за сън. Произвеждат се матраци с пружинни системи Бонел и Покет, което предоставя уникална точкова адаптация и несравнимо удобство. Моделите двулицеви матраци Хегра са следните:

 

►► Разгледайте модели двулицеви матраци ХЕГРА


Стейси с борд


Част от колекцията Релакс, матракът е с отлични качества и е идеален за хора с наднормено тегло. Има вложени допълнителни пластове. Това са eurofoam проветрива и еластична пенополиуретанова пяна и поликомпонентна вата, която е обемна и еластична. Благодарение на тях тежестта на тялото се разпределя равномерно, което подсилва ергономичността. Ядрото е с Покет пружинна система, състояща се от пружини от стомана, поотделно обезшумени в текстил. Има борд от пенополиуретанова пяна, което осигурява свободна въздушна циркулация и отлични терморегулиращи свойства. Добавената кокосова вложка е обработена със силикон; действа влагоабсорбиращо и антиалергично. Дамаската е от плат "стреч", трислоен и капитониран - действащ антибактериално. Това допълнително допринася за антибактериалните и антиалергични свойства на матрака, които го правят идеален за хора, страдащи от алергии или дихателни проблеми. Той модел трябва да се ползва с подматрачна рамка. Възможно е да бъде произведен и в нестандартен размер. Висок е 28см (+/-1см). Гаранция - 5 години.


Стейси с борд


Комфорт


Матракът е евтин, но и с високо качество. Твърдостта му е на средно ниво. Има също и анатомични, и ортопедични свойства. Притежава 125бр./кв.м стоманени двойноконусни бонел пружини, захванати със спираловидна пружина. За допълнение към пружинния пакет има Vitafoam пенополиуретанова пяна. Пенополиуретан е използван за борда и така се постига идеална опора. Капитонираният калъф е от жакард. Матракът е дишащ, екологичен, антибактериален и антиалергичен. Изисква подматрачна рамка. Можете да го поръчате в нестандартни размери. Висок е 22см (+/-1см), а гаранцията му важи 2 години.


Комфорт плюс


Този модел е част от колекция Класик и притежава анатомични и ортопедични свойства. В него е положен допълнителен слой, изграден от кокосови влакна и пенополиуретанова пяна. Сърцевината е изградена от 125бр./кв.м стоманени конусовидни Бонел пружини, преминали термична обработка. Те са дълготрайни и създават отлична опора. Добавено е термо кече. Бордът е от пенополиуретанова пяна. Този материал осигурява проветривост, устойчивост и здравина. Кокосовата вложка е преминала силиконова обработка и е еластична, влагоабсорбираща и ортопедична. За дамаската са използвани не тъкан текстил Spunbond и "стреч" плат. Така се предотвратява натрупването на прах и се осигурява антибактериална среда. Матракът изисква подматрачна рамка. Изработва се в нестандартни размери. Височина - 24см (+/-1см). Гаранция - 5 години.


Матрак Комфорт Плюс


Луксор


Луксор е двулицев матрак от колекция Класик. Изграден е от 250бр./кв.м стоманени Покет пружини, индивидуално поставени в текстилни джобчета. Това осигурява обезшумяване, а самият пружинен пакет се грижи за точковото адаптиране към тялото. Има борд от пенополиуретанова пяна, което допринася за свободната въздушна циркулация и за температурната регулация. Добавена е кокосова вложка. Тя е обработена със силикон и притежава антиалергични свойства. Използвана е също и eurofoam пенополиуретанова пяна, осигуряваща проветривост. За дамаската е ползван капитониран "стреч" плат, който не позволява натрупването на прах. Освен това е антибактериален и е подходящ и за хора с алергии или проблеми с дихателната система. Този матрак изисква подматрачна рамка. Можете да го поръчате и в нестандартен размер. Висок е 24см (+/-1см). Гаранцията важи 5 години.


Матрак Луксор


Виско Плежър


Включен в колекция Релакс, матракът е ортопедичен и анатомичен. За ядрото му са използвани еластичен HR пенополиуретан (16см) и мемори пяна (3см). Последната осигурява отлична проветривост и се нагажда по извивките на тялото, осигурявайки му идеална позиция. Пенополиуретанът е еластичен и издържа на натоварване. Калъфът е сваляем и се пере на 30 градуса. Моделът има и вътрешен калъф от памук или Spunbond текстил и двукомпонентна вата. Този матрак разполага и с 3D лента за вентилация. Виско Плежър се използва с подматрачна рамка и може да бъде изработен и в нестандартен размее. Висок е 21см (+/-1см). Гаранция - 5 години.


Виско Плежър


SenSus 3D вентиласион


Този модел влиза в колекция SenSus и осигурява здравословна и релаксираща среда. Ядрото на матрака е изработено от индивидуално опаковани в текстил Покет стоманени пружини, осигуряващи независими опорни точки. Добавен е проветрив борд от пенополиуретанова пяна, който (също така) допринася за стабилността. 3D лентата за вентилация подсилва въздушната циркулация. Вложеният слой кокосови влакна е преминал силиконова обработка; влагоабсорбиращ и ортопедичен е. Калъфът е двусезонен - изработен от три слоя "стреч" плат, както и от Spunbond текстил и силиконизирана вата. В лятната страна има 3D вентилационна мрежа, която осигурява хладна и проветрива среда. Зимната страна е с мемори пяна, която допринася за запазването на топлината и за удобството ви. Необходимо е матракът да се използва с подматрачна рамка. Моделът може да бъде изработен в нестандартни размери. Височината му е 26см (+/-1см). Гаранцията е валидна 5 години.