0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Матраци Вики

Еднолицеви матраци ВИКИ

През 2001 г. на пазара излизат матраците марка VIKI. Отначало се произвеждат само пружинни пакети тип Бонел, но от 2004 г. фирмата започва производството на двулицеви и еднолицеви матраци. За изготвянето им се използват качествени суровини. Екипът е с добра квалификция и отлични професионални умения, благодарение на което марката е вече добре позната на пазара. Матраци VIKI произвежда около 130-140 броя матраци на ден, което ги превръща в един от най-крупните производители в България. Оборудването, което използват, е ново и модерно. Производственият цикъл е затворен, благодарение на което контролът върху качеството е пълен.

Разгледайте еднолицеви и двулицеви матраци ВИКИ тукhttps://mattro.net/матраци-вики


Еднолицеви матраци Вики:

Лукс

Дебелината на този матрак е 27см. За изграждането му са използвани пружинен пакет Бонел (който е с покритие от иглонабит латексов филц), както и мемори пяна, и еластичен дунапрен. Сух чамов материал е използван за създаването на вградената дървена рамка. Двойно закалени чашки със спираловидна форма изграждат пружинния пакет, а за прошивката е използвана памучна дамаска. Под тази дамаска има защитен олекотен филц Spunbond, заедно с дунапрен и силиконова вата. Матракът се предлага в различни размери, а гаранционният му период е 84 месеца.


Роял

Матракът е с дебелина 23см. За изграждането му е използвана ламелна рамка, изработена от сух чамов материал. Индивидуално пакетираните пружини Pocket съставят ядрото, заедно с висококачествената Memory Foam пяна. Памучна дамаска е използвана за прошивката на матрака, а под нея има защитен Spunbond филц (олекотен), силиконова вата и дунапрен. Еднолицевият матрак Роял се продава в различни размери. Гаранцията му е 5 години.


Еднолицев матрак Роял

Покет Стандарт

Ламелната рамка на еднолицевия матрак Покет Стандарт е изграден от сух чамов материал, а за ядрото са използвани SD пяна с високо качество и пружини Pocket, всяка от които идеално пакетирана. Прошивката на Покет Стандарт е изработена от памучна дамаска. Под тази дамаска са поставени силиконова вата, дунапрен, както и олекотен филц Spunbond. Дебелината на матрака е 22см, а гаранционният срок е 5 години.


Антеа

За ламелната рамка, изграждаща еднолицевия матрак Антеа, е използван сух чамов материал. Висококачествена HR пяна и индивидуално пакетираните пружини тип Покет изграждат ядрото на матрака. За прошивката е използвана дамаска от памучен материал, а отдолу са поставени дунапрен, силиконова вата и олекотен Spunbond филц. Размерите, в които се предлага матракът, са различни. Дебелината му е 23см, а гаранцията – 60 месеца.


Комфорт

За изграждането на еднолицевия матрак Комфорт е използвана здрава рамка, направена от сух дървен материал. Пружините тип Бонел, изграждащи ядрото, са покрити с иглонабит латексов филц и с ватин, а самият пружинен пакет е с двойно стоматизирано закалени чашки със спираловидна форма. Използвани са пенополиуретанови ленти Kovafoam. Под памучната дамаска има олекотен филц Spunbond, дунапрен и вата (силиконова). Гаранцията на матрака важи 28 месеца, а дебелината му е 22см.


Еднолицев матрак Комфорт

Комфорт D

За този матрак също е използвана ламелна рамка, изработена от сух чамов материал. SD пяна с високо качество е използвана за ядрото на матрака Комфорт D. Под памучната дамаска са поставени силиконова вата, филц Spunbond (олекотен) и дунапрен с дебелина един сантиметър. Дебелината на матрака е 20 сантиметра, а гаранцията му важи за 28 месеца.


Комфорт Мемо

За основа на матрака е използвана ламелна рамка, изградена от сух чамов материал. SD пяната в ядрото е комбинирана с Memory Foam. Олекотеният филц Spunbond, дунапренът (1 см.) и силиконовата вата са покрити от памучната дамаска. Дебелината на матрак Комфорт Мемо е с дебелина 22см. Гаранционният срок е 3 години.


Престиж

Дебелината на този матрак е 25см. За изграждането на рамката му е използван чамов материал. Пружините тип Бонел са покрити с иглонабит латексов филц, ватин и дунапрен и съставят ядрото на еднолицевия матрак Престиж. За този пружинен пакет са използвани двойно закалени спираловидни чашки. Пенополиуретанови ленти Kovafoam изграждат страничния борд. Spunbond олекотеният филц, заедно с дунапрена и силиконовата вата, са поставени под памучната дамаска на прошивката. Гаранцията на матрака е 5 години.

Еднолицев матрак Престиж

Диво

Дебелината на еднолицевия матрак Диво е 20см, а основата му е изградена от сух чамов материал, докато за ядрото са използвани пружини тип Бонел (които са покрити с иглонабит латексов филц и с ватин), изградени от двойно стоматизирано закалени чашки със спираловидна форма. За прошивката е използвана полиестерна дамаска, под която има слой от защитен филц Spunbond и силиконова вата. Продуктът се предлага в различни размери.


Диво D

За основа на матрака е използвана дървена рамка, изградена от сух чамов материал. 10см полиуретанова пяна изгражда ядрото. Дамаска от полиестер покрива слоя олекотен филц Spunbond и силиконова вата. Матракът е с дебелина 18см и се предлага в различни размери.