0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Голд Аполо - лого

Еднолицеви матраци Голд Аполо

Частното българско предприятие Мебели и Матраци Gold-Apolo произвежда основно корпусни мебели, мека мебел, както и матраци. Фирмата е с адрес в град Русе, като самият град е известен с богатата си традиция в производството на мебели. Мебелна фабрика Gold-Apolo се държи от ГОЛД-АПОЛО ООД.


Карпати е сред първите български фабрики в България, като е основана през 1927 г. Придобита е от Gold-Apolo през 2004 г. През 2009 г. ГОЛД-АПОЛО ООД внедрява Система за управление и качество и получава сертификат ISO 9001:2008. Дружеството се стреми към изграждане на модерни производствени цехове и към изработката на мебели, които са и с високо качество, и на достъпни цени. Работи за постигане на по-висок производствен капацитет, за да придобие по-добра конкурентоспособност, разширявайки местния и външния пазарен дял. Мебели и Матраци Gold-Apolo предлага богата продуктова гама, като мебелите са с модерен дизайн и са удобни, функционални, висококачествени, практични, ергономични и от екологични материали.

 

►► Разгледайте еднолицеви матраци Голд Аполо


Еднолицевите матраци на Голд Аполо са:


Ерика

Високоеластичната пенополиуретанова пяна, използвана за матрака, е със седем зони на комфорт. Модел Ерика е с високотехнологична микроклетъчна структура. Рамката е изградена от иглолистна дървесина и е с ламелна скара. Плетената дамаска съдържа памук, филц тип Spunbond, полиуретанова пяна и вата от памук и полиестер. Преминала е обработка срещу вредни бактерии и други микроорганизми. Матракът е с вентилационен ефект и се адаптира към контурите на тялото. С височина 20см е, а гаранцията му важи 2 години.

Еднолицев матрак Ерика 

 

Далия

Всяка пружинка от пружинния макет на матрака е пакетирана индивидуално. Има седем зони на комфорт. Под тях е рамката от иглолистна дървесина. Полиуретанова пяна е използвана за борда, заедно с вата от естествен памук и полиестер. Дамаската е плетена и е с памук и олекотен Spunbond филц. Матракът е антибактериален и антиакарен. Подходящ е за всякакви размери спални, дори и нестандартни. Адаптира се към формите на тялото и намалява напрежението на гръбначния стълб. Гарантира проветривост и е с вградена подматрачна рамка. Предлага се с 10 години гаранция. Височината му е 22см.


Бордо

Матракът е с анатомичен пружинен пакет тип Бонел. Плътна полиуретанова пяна е използвана за борда, както и термослепени памучни влакна, които осигуряват ортопедичност и здравина. Рамката е от иглолистна дървесина и е с ламелна скара. Дамаската съдържа памук, а под него е поставен текстил, заедно с полиуретанова пяна, тапицерска вата и вата от памук и полиестер. Матракът е антиакарен, антибактериален и анатомичен, с гарантирана отлична проветривост. Може да се изработи и в нестандартни размери. Висок е 22см, има пет години гаранция.


Еднолицев матрак Бордо

Бордо Делукс

За производството на матрака са използвани пружини тип Ботер, които са с изключително добри ортопедични свойства и осигуряват правилна опора на тялото. Бордът на Бордо Делукс е от полиуретанова пяна, а слой полиуретанова пяна е добавен и към ядрото. Моделът е с отлична проветривост. Дамаската е плетена и съдържа памучни влакна. Рамката е вградена, изработена е от дърво и е с ламелна скара. Матракът е антибактериален и антиакарен, както и ортопедичен и се изработва дори и в нестандартни размери. Висок е 24см. Предлага се с 5 години гаранция.


Атина Стандарт

Изграден е върху рамка от иглолистен материал и ламелна скара. За производството му е използван пружинен пакет тип Бонел, подсилен с метална рамка. Върху нея има обезшумяващ филц и слой от термослепени памучни влакна. Дамаската е от памук, а под нея има защитен филц Spunbond, вата от естествен памук и полиестер, както и тапицерска вата. Матракът има антиакарни и антибактериални свойства. Също така е ортопедичен и анатомичен; няма нужда от подматрачна рамка. С височина от 22см е, а гаранционният му период е 5 години.

Еднолицев матрак Атина Стандарт

Атина Делукс

За основа е ползвана ламелна скара и рамка от иглолистен материал. Ядрото е изградено от пружинен пакет тип Бонел, който е допълнително подсилен с метална рамка (а тя е покрита с термослепени памучни влакна и обезшумяващ филц). За прошивката е използвана памучна дамаска, а под нея има тапицерска вата, защитен филц Spunbond и вата от памук и полиестер. Матракът е антибактериален и ортопедичен. Не се изисква подматрачна рамка, а височината на модела е 24см. Гаранционният период е 5 г.


Атина Коко Лукс

Рамката е от иглолистен материал с ламелна скара, а за ядрото са използвани пружини Бонел. Той е допълнително подсилен с метална рамка, която има покритие от обезшумяващ филц и термослепени памучни влакна. Дамаската е от памук. Под нея има слой олекотен филц тип Spunbond, вложка от естествени кокосови влакна, както и вата от памук и полиестер. Матракът има антибактериални свойства. Височина – 24см. Гаранция – 5 г.