0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Матраци Линеа


Еднолицеви матраци Линеа

С производствена база в град Пловдив, матраци Линеа са една известна българска марка, която предлага и високо качество, и достъпни цени. От 2011 г. те започват да се произвеждат с повече полиуретанова пяна и свежи влакна. Освен това, за калъфите им се използва памучен текстил. Ето кои са еднолицевите матраци Линеа.


Еднолицев матрак Линеа Дунапрен


Линеа Практика – дунапрен

Този матрак е изработен без пружини. Състои се от пет слоя, които правят почивката ви възможно най-приятна. Твърдостта е на висока степен, което прави Линеа Практика – дунапрен отличен ортопедичен матрак, който освен това е с невероятна въздушна циркулация, което повишава проветривостта. За калъфа е използван нежен и мек текстил, който не дразни кожата. Матракът е изграден от лицев плат, нетъкан Спънбонд текстил, полиуретанова пяна, заедно със свежи влакна, отново нетъкан текстил Спънбонд, след който има още един слой полиуретанова пяна. Най-отдолу има дървена рамка. За използването на този модел не е необходима подматрачна рамка. Ако искате, можете да поръчате нестандартен размер Линеа Практика – дунапрен. Височината на този модел на матраци Линеа е 16см. Гаранционният период обхваща 2 години.

 

►► Разгледайте еднолицеви матраци Линеа


Еднолицев матрак Линеа пружина


Линеа Практика – пружина

Един наистина елегантен матрак. Рамката му е изработена от дървен материал. Към този модел е добавен специален слой, който служи за обезшумяване. Сърцевината е пружинна, използвани са индивидуално опаковани пружинки тип Бонел, които осигуряват перфектно удобство. Матракът е наистина здрав и създава една здравословна и комфортна среда за почивка и сън. За покритие е използван мек и нежен текстил, така че да не дразни на кожата ви. Линеа Практика – пружина е изграден от девет слоя, които са съответно: лицев плат, нетъкан Спънбонд текстил, полиуретанова пяна и свежи влакна, още един слой нетъкан текстил Спънбонд, латексиран филц, пружинна система Бонел, борд (от полиуретанова пяна), трети слой Спънбонд нетъкан текстил и рамка, която е изработена от дървен материал. Матракът е със средна степен на твърдост. Може да бъде поръчан дори и в нестандартни размери. Висок е 20,5см, а гаранцията му важи 2 години.