0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Еднолицеви матраци РосМари


Еднолицеви матраци РосМари


Марката матраци РосМари принадлежи на фирмата Геномакс ООД и е утвърдена на българския пазар с гъвкавостта си в предлагането на различни модели, както и със стремежа си към задоволяването на потребителите, които търсят не само високо качество, но и достъпни цени. Историята на фирмата започва през 1992 г., когато тя се е наричала ЕТ Росмари – Гено Генов, а главната ѝ дейност била международен транспорт. В последствие бива създадена фирмата Геномакс ООД, чиято дейност била произвеждане на подматрачни рамки. Фирма Геномакс започва да произвежда собствена марка матраци Симпъл през 2009 г.
Еднолицевите матраци РосМари са създадени от деликатни памучни влакна и обемна вата. Благодарение на това са изключително приятни на допир и гарантират приятна почивка. Филцът, използван за тях, е Spunbond, като това гарантира, че вече няма да чувствате болка след ставане от сън. Матраците Felia са идеални за двойки, понеже са с безшумен ефект и така движенията на единия от спящите няма да събудят другия. Освен това, спираловидните чашки на матраците осигуряват правилна позиция на гръбначния стълб. Матракът Due comfort е с високоеластично двуслойно ядро от полиуретан, което допринася за качествения отдих и удобството. Матраците Симо и Симо D са с дървени рамки и имат съдържание на силиконова вата. Те са с полиуретанова или пружинна основа. Нека разгледаме всички еднолицеви матраци:

 

►► Разгледайте еднолицеви матраци РосМари


Симо


Ядрото на този матрак е с пружинна система Бонел, състояща се от 120 на брой пружини. Тази система е изградена от двойно стоматизирано закалени спираловидни чашки. Покритието е от иглонабит латексов филц и ватин. За основа е ползвана рамка от сух чамов материал. Това премахва необходимостта от подматрачна рамка. Дамаската е от полиестер, а под нея има защитен слой от олекотен филц Spunbond и силиконова вата. Матракът е със средна степен на твърдост, висок е 20см, а гаранцията му важи 2 години.


Симо D


За ядрото на този модел матрак е използвана полиуретанова пяна, благодарение на което (освен допълнителната устойчивост и удобство) се осигурява и добра циркулация на въздуха и се възпира развитието на акари и бактерии. Използвана е рамка от сух чамов материал и това елиминира нуждата от подматрачна рамка. За прошивката е използвана полиестерна дамаска. Под нея има слой филц Spunbond (олекотен) и силиконова вата. Матракът е висок 16см и е с 2 години гаранция.Еднолицеви матраци РосМари


Felia


Матракът е произведен с ядро от пружини тип Бонел с покритие от обезшумяващ филз и слой от термослепени памучни влакна, дунапрен и обемна вата. За пружинния пакет са използвани двойно стоматизирано закалени спираловидни чаши, благодарение на което гръбначният стълб бива поддържан в правилната поза. За прошивката е използвана капитонирана памучна дамаска, а към рамката може да се монтира амортисьорен или пружинен механизъм. Матракът е с височина от 22см, а гаранцията му е 3 години.


Felia Pocket


За ядрото на този модел е използвана пружинна система покет, която се състои от голям брой пружини, всяка от тях отделно опакована в нетъкан текстил. Те осигуряват правилна позиция на гръбначния стълб. Слоят от полиуретанова пяна допринася за мекотата на модела. Висококачествената пяна, използвана за борда, осигурява стабилност и проветривост. Материалите, използвани за изработката на матрака, са с антибактериални свойства. Дамаската също е антибактериална, а и антиакарна. При производството на Felia Pocket са използвани единствено екологично чисти материали. Матракът е със средна степен на твърдост, височината му е 25см, а гаранцията – 5 години.


Еднолицев матрак Felia PocketDuo Comfort


За основа на матрака е използвана ламелна рамка. Ядрото е двуслойно и еластично, от полиуретан. Това улеснява добрата циркулация на въздуха, което от своя страна допринася за възпирането на растежа на акари, микроорганизми и мухъл. Калъфът е ватиран с меки полиестерни влакна, добавен е филц Spunbond; не може да се сваля. Матракът е висок 20см, а гаранционният му период е 3 години.


Duo Comfort Memo


За изработката на този модел матрак са използвани полиуретанова пяна, мемори пяна (4см) и гъвкава подматрачна рамка. Благодарение на мемори пяната, Duo Comfort Memo се нагажда по извивките на тялото, а високата плътност на полиуретановата пяна осигурява добра опора и ортопедичност. Дамаската съдържа полиестер и памук, приятна е на допир и не запарва.


Еднолицев матрак Duo Comfort Memo


Контактната с тялото зона е ватирана с полиестерни нишки, което увеличава проветривостта и мекотата. 21см е висок матракът. Гаранционен период – 3 години.