0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Ползите от матраците с охлаждащ гел!

Матраци с охлаждащ гел

 

Какви са предимствата на матраците с охлаждащ гел?


Да изберете подходящия матрак е от изключително голямо значение, за да бъде сънят ви спокоен и здравословен. Ако изпитвате неудобство докато спите, това със сигурност ще повлияе на настроението ви сутрин. Голяма част от хората казват, че матракът им запарва и по този начин не успяват да спят. Ако и вие имате този проблем е време да заложите на иновативните матраци, които съдържат охлаждащ гел.

Липсата на сън може да доведе до сериозни здравословни проблеми. Неподходящия матрак няма да донесе нужния комфорт и подкрепа на тялото. Ето защо ние ви препоръчваме да смените стария матрак с такъв, в който е добавен и охлаждащ гел.

 

►► Разгледайте двулицев матрак Adry Cool с охлаждащ гел


5 ползи от матраците с охлаждащ гел


1. Поддържа матрака хладен

Според изследване, проведено от експерти, хладната температура е най-подходяща за добър сън. Ако матракът или помещението, в което се намирате не е достатъчно хладно, това ще наруши сънят ви. Матраците с охлаждащ гел ще ви осигурят по-спокоен сън и ще запазят хладната температура през цялата нощ. Характерно за този тип технология е т.нар. отворена клетъчна структура, която спомага за постоянна циркулация на въздуха и не се позволява задържане на влага.

 

►► Разгледайте мемори матраците с охлаждащ гел


2. Удобство

Моделите с мемори пяна и охлаждащ гел, осигуряват гарантирано удобство по време на сън. Този тип модели осигуряват абсолютно независими опорни точки на партньорите. Мемори пяната ви осигурява незаменим комфорт и пълна релаксация на тялото.


Матраци с охлаждащ гел - снимка


3. Цялостен комфорт на тялото

Независимо от това, каква е предпочитаната ви позиция на сън, изключително важно е матракът да осигурява допълнителна подкрепа на тялото. Ако дадена част от тялото не получава нужната опора, това може да доведе до неприятни болки и мускулни схващания. Специалната функция на мемори пяната с охлаждащ гел е да елиминира всички болки и да осигури пълно отпускане на тялото. Благодарение на този материал ще получите максимална подкрепа на гръбначния стълб и шията, което ще ви помогне да заспите по-бързо.


4. Здравословни продукти

В наши дни, все повече хора залагат на екологично чисти продукти и такива без лепила. Някои модели матраци са точно такъв тип. Интересен факт е, че освен модели с охлаждащ пяна може да откриете и матраци с натурални съставки: канела, лавандула, витамини и др.,които имат изключително успокояващо действие и ще подобрят още повече сънят ви.


Матраци с охлаждащ гел - комфорт


Матраците с мемори пяна и охлаждащ гел са изключително добър избор за тези, които  не успяват да се наспят през лятото. Едностранно разположения слой охлаждащ гел ще ви донесе прохлада и спокоен сън!