0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Богато разнообразие от мебели и матраци в магазин Mattro

Магазин за матраци Mattro

През месец януари нов мебелен магазин на повече от 1000 кв метра площ отвори врати в Пловдив. Това е нова възможност, както за пловдивчани, така и хората от околността да се възпозлват и да обзаведат дома си с нови и разнообразни за града предложения. В шоурумa за мебели Матро са изложени кухни, трапезни маси и столове, холови гарнитури, секции и мека мебел (фотьойли, табуретки и дивани), от доказани производители. 

Магазин Mattro - матраци

В MATTRO можете да разгледате и тествате най-актуалните модели продукти за качествен сън на водещи и реномирани фирми като ТЕД, НАНИ, Магнифлекс, Латекс ЕКОН, Блян, Парадайс, iSleep. А разнообразието от матраци, топ матрациподматрачни рамки, възглавници, спални и други продукти и аксесоари дава възможност на всеки да направи своя персонален избор според своите изисквания и предпочитания за комфорт. С лесен достъп и паркинг пред магазина, Mагазин MATTRO на Кукленско шосе 35 е новата притегателна точка за хората, търсещи не само мебели, но и продукти за качествен сън.

Магазин Mattro - нов шоурум

Улеснете избора си с магазин Mattro

Вече не е необходимо да обикаляте безброй магазини, за да изберете обзавеждането, което желаете. В магазин MATTRO гр. Пловдив ще откриете всичко на едно място, което прави цялостното съчетание на мебелите и крайната визия за помещението, било то дом, вила, къща за гости или семеен хотел - много по-лесна задача.


Магазин MATTRO, гр. Пловдив:
Адрес: бул. Кукленско шосе, 35 срещу Митница
Телефон: 0876 10 55 50