0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Топ матраци Блян - за хотели


Матраци Блян - лого


Матраци Блян са добре познати матраци у нас, а напоследък и в рамките на Европейския съюз, тъй като отскоро фирмата започна масово да изнася част от продукцията си в и в по-големите европейски страни. Но бързото развитие на компанията, специализираща в областта на продуктите за сън, се наблюдава и по друг фактор, а именно разширяването на дейността й. От 2014 година, например, матраци Блян започнаха да произвеждат и топ матраци. Със своите страхотни модели топери от матраци Блян улесняват десетки родни хотелиери и собственици на комплекси. Безспорно, топ матраци Блян са чудесен избор за собствениците на хотели и точно това сме решили да ви докажем днес. Екипът на MATTRO.NET ви представя два прекрасни модела топ матраци за хотели от българския производител Блян. Разполагаме и с двата дизайна на склад и доставяме до всяка точка на страната по всяко време. MATTRO.NET ви напомня, че е на ваше разположение, ако имате нужда от безплатна консултация. Нашите служители ще се радват да отговорят на въпросите ви по телефона или през онлайн чата на официалната ни страница.


Топ матрак ТопМемори


Топ матраци ТопМемори пристигат с модерна двуслойна конструкция - пяна с плътност Т25 от лятната страна и мемори пяна от зимната страна. В тях е внедрена най-новата 3D-технология за профилиран пенополиуретан, разработена от матраци Блян. С нея производителят цели да се създаде усещане за естествен пружиниращ ефект и максимална проветривост между слоевете на топ матрака. За Категорично с топ матраци ТопМемори те постигат целта си и от на доста високо ниво.


Топ матрак ТопКомфорт


Топ матраци ТопКомфорт разполагат с красива външна дамаска от прошит стречов плат подплатена с обемна вата, която дарява с по-голяма мекота и комфорт. Тези топ матраци са разработени с идеята да ви предпазват от всякакви вредни микроорганизми. Наред с това, ергономичният дизайн на ТопКомфорт създава леко пружинен ефект, който ще намали болките в ставите и ще превърне съня на вашите гости в истинска наслада и те отново ще се върнат в хотела ви.


Топ матрак Зеро топ

 

Висококачествените топ матраци Зеро Топ пристигат с ядро от анатомична пяна, която придава допълнителен комфорт на стар или неудобен матрак. В същото време, дори вашите матраци да са нови и достатъчно комфортни, с тези топери ще си осигурите двойна защита срещу икари, прах и микроорганизми. Зеро Топ матраци от матраци Блян са горещо препоръчвани за добавяне към пружинни, латексови и полиуретанови матраци.


Топ матрак Бейсик Комфорт


Бейсик Комфорт е съвременен модел топ матраци от матраци Блян с иновативна технология и висококачествени материи. Сърцевината му е от 4см. полиуретанова пяна, обгърната от полиестерна вата. Беийсик Комфорт топери разполагат с нежна и деликатна дамаска от прошит жакардов плат, който създава страхотно усещане при всеки допри. Можете да бъдете сигурни, че гостите на вашия хотел ще са възхитени от комфорта на леглата, покрити с топ матраци Бейсик Комфорт. Разгледайте всички модели на матраци Блян в онлайн магазин за спални аксесоари Mattro.net