0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Колекция от ново поколение - Sleep Genesis на матраци ТЕД

Нова колекция от ТЕД - Слийп Генезис


През есента на 2019 година матраци ТЕД представят колекция Sleep Genesis - серия матраци от ново поколение с иновативни технологии. Общото между всички матраци в тази колекция е ергономичността - функция, която служи да противодейства на гравитационни сили, без да оказва какъвто и да е натиск върху гръбнака и ставите на тялото ви. Методите и материалите, използвани в тази серия, доказват лидерските позиции на матраци ТЕД в матрачната индустрия и защо те са на първите места по продажби на продукти за сън. Запознайте се и вие със съвършената колекция на матраци TED - Слийп Генезис.
Матраци - O-zone и Flex Fusion


Матрак O-zone +

Първият модел, който ви представяме е матрак O-zone+ - продукт от най-висок клас с елегантна визия и луксозна височина 28 см. Ядрото му е от 4 слойна конструкция с амортисьорен профил. При него има две страни с различно усещане - средна страна с coolgel мемори пяна и твърда страна със слой кокос. Благодарение и на профила на HR пяната пък ще усещате максимален комфорт и лек пружиниращ ефект.


Матрак Flex Fusion

При този матрак, също както при модел O-zone+, първото, което ще ви впечатли е комфортната височина от 26 см. В състави си, продукта има двустранно разположена профилирана BodySoft пяна, както и BodyCare и HR пяна. Тук също разполагате с две страни с различно усещане и седем обособени зони на комфорт, които предлагат индивидуален комфорт на всяка част от тялото ви. Матрак Flex Fusion разполага с вътрешен полиестерен калъф, както и непрошивен външен.


Матраци - Flex Fit и Ergo Disc


Матрак Flex Fit

Матрак Flex Fit е регистриран като полезен модел, благодарение на ефекта на въздушната възглавница, който се среща при него. Благодарение на прорезите в ядрото се образуват канали, които спомагат за отличното проветрение и преразпределение на напрежението. Във вътрешността си матрака е съставен от профилирана BodyComfort пяна и HR. И тук разполагате с индивидуални зони на комфорт, както и впечатляваща височина от 27 см.


Матрак Ergo Disc

Ядрото на матрак Ergo Disc е от два слоя пяна BodySoft, която е със специален профил, създаващ седем зони на комфорт. Между тях има специален слой ErgoDisc пяна, която предлага добра опора и правилна позиция на гръбначния стълб. Матракът е сертифициран като медицински продукт. Разполага и със сваляем калъф за по-добра хигиена.


Матрак Body Zone


Матрак Body Zone

Уникалното в матрак BodyZone са подвижните пластинки (опорни точни) на повърхността му. Състава и от профилирана пяна BodyAnatomic, като профила от двете страни е различен. По този начин получавате две страни с различно усещане. И тук има обособени пет зони на комфорт за различните зони на тялото. Калъфа му от NeoVogue текстил има и цип за добра поддръжка.

Помислете за вашето здраве и качествен сън и се сдобийте с невероятните предложение на матраци ТЕД от колекция Sleep Genesis - колекцията от ново поколение.