0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Аксесоари от Мериносова и Камилска вълна

Аксесоари на Камилска и Мериносова вълна

 

Определено може да кажем, че продуктите за сън от мериносова и камилска вълна са в апогея си. Все повече изделия, свързани с уюта у дома и с комфорта по време на сън, се изработват именно от мериносова и камилска вълна. Луксозните и изключително топли материали са предпочитани що се отнася до продукти като одеяла, домашни пантофи, възглавници, възглавници за пътуване и терапевтични колани за кръст. Освен, че този вид продукти са идеални за зимния сезон, те са изключително луксозни, поради което са предпочитан вариант за подарък на близък, роднина или приятел, който е подходящ за всеки повод. Те сa с естествени материали, които са същевременно актибактериални, което ги прави идеални за хора с алергии. Тези два вида вълна поддържат перфектна температура. Освен оптимална температура, те отнемат излишната температура на тялото. А ако все още не сте усетили приятната мекота на тези продукти, сега е моментът да изберете с какво първо да се сдобиете. Ако пък вече сте почитател на мериносовата и камилска вълна, то продължавайте да четете, защото имаме с какво още да ви впечатлим.


►►Одеяла с камилска и мериносова вълна


Одеяло от Мерино и Камилска вълна1. Одеяла от мерино и камилска вълна


Няма нищо по-хубаво от това след тежък работен, зимен ден да се сгушите в удобното легло и да се завиете с меко и топло одеяло. Одеяло от камилска или мерино вълна е най-добрият избор за тази цел. На пазара може да откриете както одеяла от мериносова вълна, така и комбинирани одеяла от мериносова и камилска вълна.  При комбинираните одеяла има различни варианти, в зависимост от съотношението мериносова и камилска вълна.  Стандартните размери, в които се предлагат моделите одеяла от камилска вълна и мериносова вълна са съответно 150 х 200 см и 200 х 220 см.


Домашни пантофи от Мериносова и Камилска вълна2. Домашни чехли и пантофи от мериносова и камилска вълна


Домашните чехли или пантофи са аксесоар, които несъмнено ще ви накара да се почувствате изключително удобно у дома през студените зимни дни. Отличен вариант са домашните пантофи от камилска вълна, мериносова вълна или комбинация от двете. Освен че са изключително меки, те регулират телесната температура на краката през зимата и лятото. Камилската вълна и мериносовата вълна са дишащи материали, които не позволяват изпотяване на краката и неприятна миризма. На пазара ще откриете различни цветове и модели домашни чехли както за жени, така и за мъже. Домашните чехли от мериносова и камилска вълна са отличен и интересен вариант, ако искате да зарадвате близък, приятел или половинката си. Определено ще ги изненадате успешно!


Възглавници от Камилска и Мериносова вълна3. Възглавници от мериносова и камилска вълна


Възглавниците от камилска вълна и мерино вълна са още един вариант да се радвате на уютна топлина. Както при одеялата, и тук има различни варианти на възглавниците – само с камилска вълна, само от мерино вълна или комбинация от двете. Освен перфектно качество и безупречна изработка, тези възглавници имат отлични терморегулиращи свойства, които спомагат за комфортния сън. От друга страна те осигуряват добра поддръжка за главата и врата. Хипоалергичното и хигроскопично действие ви гарантират спокоен сън без алергии и бактерии. Мериносова вълна и камилска вълна са популярни за изработката не само при възглавници за сън, но и при възглавниците за пътуване.


Създайте уютна топлина у дома с качествените продукти от мерино вълна и камилска вълна, които поради впечатляващия си дизайн и доказано качество са и перфектният подарък за любим човек!


►►Освен с аксесоари от Мериносова и Камилска вълна, вижте още как да превърнете спалнята си в приятно кътче за релакс