0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Матраци обогатени с лавандула

Матраци Матро е известен български бранд за продукти за сън от високо качество. Матраци Mattro е производител както на матраци, така и на топери, легла, възглавници, подматрачни рамки и всичко необходимо за добрия и спокоен сън. Днес ще ви запознаем по-отблизо с една от колекциите им матраци, а именно серията Lavender. Тя съдържа 3 двулицеви матрака - матрак Lavender Uno, Lavender Uno Memory и Lavender Cool Memory, чиито дамаски са обработени антиакарно и антибактериално с помощта на вложените капсули с успокояващ аромат на лавандула.


Матрак Lavender Uno Memory


Матрак Лавендър Уно - Mattro

Двулицев матрак Lavender Uno - той е първият от моделите в иновативната серия на бранда, който се характеризира с изключителна издръжливост, първокачествени материали и дамаска обогатена с Лавандула. Матракът е 20 см висок и е съчетал в себе си комфортното усещане и напълно здравословните материали. Ядрото при модела е непружинно и е изградено от полиуретанова пяна - 15 см. Едностранно към този слой е добавен друг - 3 см. профилна пяна, чиято функция е д създава лек масажиращ ефект, така че да отпуска мускулите по гръбнака. Матрак Лавендър Уно ще ви предостави сигурна и отлична поддръжка с помощта на петте комфортни зони, с които разполага, а те ще се погрижат за комфорта в зоните на врата, раменете, таза, коленете и глезените. В дамаската на матрака има вложени капсули с изпускащи лек аромат на Лавандула, който ще отнеме напрежението и стреса ви. Ароматът на Лавандула ще ви пренесе в пълна релаксация и същевременно ще ви предпази от вредители като бактерии и акари. Моделът е изключително подходящ за малки и големи.


Матраци Lavender Uno и Lavender Uno MemoryМатрак Лавендър Уно Мемори - Mattro

Двулицев матрак Lavender Uno Memory е второто предложение от Матро, което в състава на дамаската си има Лавандула. Матракът е сходен до Lavender Uno, но ядрото му освен поли пяна (25 кг./m3) и профилирана пяна, съдържа и 3 см. Мемори пяна. Ядрото е с 5 комфортни зони, като чрез тях се премахва напрежението от тялото. Слоят Мемори пяна се адаптира перфектно по извивките на вашето тяло и реагира на телефната ви температура. Клетъчната структура пък, на вложените материали, подсигурява идеалната циркулация на въздуха.


Матрак Lavender Cool Memory

 

Матрак Лавендър Куул Мемори - Mattro

Матрак Lavender Cool Memory  също модел на Матро, който е с перфектна изработка и предоставя пълен комфорт по време на сън. Моделът има 2 страни с напълно различно усещане, като едната предоставя лек и приятен масажиращ ефект, посредством профилираната си повърхност. Другата страна има слой охлаждащ гел, който ще ви осигури спокойни нощи през летния сезон.  Ядрото на матрака е непружинно, съставено от високоеластична 12 сантиметрова високоеластична пяна, а от едното му страна има и слой 3 см. Memory Foam с охлаждащо действие. Memory Foam е слой, адаптиращ се към всички извивки на тялото ни и по този си начин премахва напрежението от всички зони. От противоположната страна има разположена 3 см. профилна пяна, която е със 7 зони на комфорт. Дамаската и при този модел има лек и деликатен аромат на Лавандула, който ще ви пренесе бързо в страната на сънищата и ще ви предпази от всякакви бактерии. С помощта на антибактериалните си свойства,  лавандулата ще окаже благоприятно действие върху алергиите ви и безсънието.


Разгледайте още и топ матраци с успокояващото действие на лавандула тук: https://matraci-online.bg/топ-матрраци-лавандула