0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Съвети за изграждането на перфектното легло

Съвети за перфектното легло


След като вече сте направили една от най-важните стъпки и сте си закупили хубав и качествен нов матрак, е добре да помислите какво друго е необходимо за да превърнете леглото в удобно и любимо място за почивка. Изграждането на перфектно кътче за отдих може би ви изглежда лесна задача, но за да направите ложето наистина най-доброто място за сън и отдих е необходимо да вложиликте качествени продукти за сън (като това не включва само матрака)! Ако винаги сте се чудели какво е необходимо, за да постигнете пълен комфорт и релакс по време на отдих, сега ние ще ви насочим в правилната посока, за да го постигнете:


Какво легло да изберем?


1. Как да изберем добрата основа за матрак?


Първата стъпка, към която трябва да се насочите след като вече имате матрак, е да решите каква ще бъде основата под него или по-точно казано - Какво легло да изберем? Независимо дали се нуждаете от регулируемо легло, класическо или боксспринг легло, е добре то да отговаря на нуждите ви и естествено да бъде подходящо за матрака. Т.е ако матракът е двулицев, то трябва да съобразите, че този модел матраци изискват подматрачна рамка. Ако пък сте се спрели на еднолицев матрак, то рамка не ви е необходима, но леглото отново трябва да е съвместимо с модела.


Протектор за матрака


2. Защитете продукта!


Избрали вече и леглото си, добре е да помислите за неговата защита и тази на новозакупения матрак! Докато някои хора пренебрегват нуждата от този основен продукт - протекторът, то ние ви препоръчваме да не бъдете като тях и да защитите покупките си и да удължите живота на матрака и леглото ви.


Спално бельо


3. Подберете внимателно спалното бельо


Ако доста сте се търсили из пространството и вече сте се запознали с това какво е необходимо, за да направите съня си по-добър и здравословен, то най-вероятно сте се натъкнали и на различни варианти спално бельо. Когато създавате вашето мечтано легло, изключително важно е да подберете спалното бельо, не само по десен,а и по размер. Друго важно нещом което трябва да добавим, е че е добре бельото върху което спите е подбрано според "навиците ви на сън". Изпотявате ли се по време на сън? Или по-скоро винаги чувствате хладнина? Допускате ли домашните си любимци в леглото? Дали децата ви спят при вас? Тези въпроси може би ви изглеждат не на място, но всъщност е много важно да си отговорите на тях преди да закупите спалното бельо!


Възглавницата


4. Възглавницата


Ако вече сте прочели всичко до тук и сте създали във въображението си най-добрия модел легло, матрак, протектор и спално бельо, то накрая е добре да помислите и за комфорта! А той ще бъде пълен след като подберете и подходящите за вас и семейството възглавници. Възглавницата може да бъде ключът към оптималния комфорт в леглото! Моделите са разнообразни, от охлаждащи с мемори пяна, през латексови, типовете възглавници са много. При толкова много опции е важно да определите какъв тип възглавници ще бъдат удобни за вас.


Чрез тези съвети ние се стремим да създадем у вас усещането и представата за едно комфортно пространство за здравословен сън! Следвайки съветите ни резултатът ще бъде на лице! Ако все пак сте се вдъхновили още повече, можем да ви дадем идеи и за цялостно освежаване и преобзавеждане на спалнята! Научете повече тук:


►► Как да освежите спалнята през пролетта