0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Защо да заложим на мартраците с Алое Вера?

Топ матраци с Алое Вера


Алое верата е едно от растенията, което се използва в много и различни индустрии – козметична, фармацевтична, а все по-често започва да се среща и в матрачната индустрия. Главната причина да се изработват продукти за сън, обработени с алое вера, е заради нейните неоспорими качества. При матрачната индустрия, най-голямото влияние на растението е успокояващото му действие и антиалергичните свойства. Изключително подходящи са за хора с различни кожни проблеми и алергии. Тя се влага в калъфа на продуктите, предоставяйки перфектна среда за сън. Дамаска, обработена с алое вера, може да срещнете не само в матраците. Те се използват и при топ матраци, възглавници и други аксесоари за сън.


Топ матраци с Алое Вера


Топ матраците придобиват все по-голяма популярност. Те са перфектното решение за всеки неудобен матрак, диван или просто за повече комфорт и височина. При българските производители Матро може да срещнете серия топ матраци, обработени с алое вера. Фирмата изработва и създава различни продукти за сън, за да може да удовлетвори максимално своите клиенти. Именно затова те правят и серия продукти Алое Вера.

- Топ матрак Алое Полифлекс – Този модел е създаден изцяло от ортопедична SD пяна. Тя предлага много добра поддръжка на тялото ви. Твърдостта на топера е малко по-твърда от средната, подходяща за хора с проблеми в гърба и кръста. Калъфа , освен, че е обработен с алое вера, разполага и с цип за по- лесна поддръжка. Височината на модела е 5 см, а гаранцията – 2 години.

►►Разгледайте цени и промоции на топ матрак Алое Полифлекс

Топ матрак Алое Полифлекс - разрез

 - Топ матрак Алое Виско – Топера предоставя най-търсената и предпочитана твърдост – умерената. Тя е постигната благодарение на 4 см високоеластична HR пяна. Над нея има изолиращ слой полиестерна вата, а самият калъф е памучен с алое вера. Този модел е подходящ както да покрие различни неравности, така и да подобри усещането на някой по-неудобен матрак.

 
Топ матрак Алое Виско - разрез

 - Топ матрак Алое Мемори – Този модел е по-висок клас от другите два топера. Тук гаранцията е 5 години, а именно тя е ориентир за качеството на използваните материали. При този вариант са използвани два вида пяна – memory и SD пяна. По този начин имате две страни с различно усещане – от едната страна по-мека, от другата със средна степен на твърдост. Височината му е по-луксозна 7 см и калъфа му отново може да се пере на 30 градуса. Дамаската с Алое Вера е минала всички антибактериални и антиакарни обработки.

►►Разгледайте цени и промоции на топ матрак Алое Мемори
 
Топ матрак Алое Мемори - разрез

Ако и вие сте почитатели на това лечебно растение – Алое вера, то тогава се доверете на матраци Mattro и техните уникални топ матраци серия Алое Вера! Комбинацията от комфорт и здравословен сън е гарантирана!