0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Пълноценен сън с топ матрак от латекс

Топ матраци с Латекс

Латексът е един от най-устойчивите и издръжливи на натоварване материали. Това го прави изключително предпочитан в изработката на матраци и топ матраци. Материалът се различава значително от всеки един друг, който се използва за производство на матраци и топ матраци, не само по технология, но и като усещане по време на сън.


►►Разгледайте топ матраци с латекс с -30% намаление


Защо да изберем топ матрак с латекс?

Топ матраци латекс са много подходящ избор за хора, които страдат от болки в гърба и кръста. Материалът създава нужната подкрепа на тялото и осигурява правилна подкрепа на гръбначния стълб. Друго предимство на топ матраците от латекс е постоянната циркулация на въздуха, която се осъществява посредством множество въздушни канали по ядрото. По този начин се гарантира свежа и здравословна среда за сън. В сравнение с топ матраците от мемори пяна, тези от латекс са по-твърди като усещане - независимо от модела. Това се получава поради спецификата на материала, който е силно еластичен и с висока степен на твърдост и ортопедичност.



Топ матраци с латекс - предимства



Кои са предпочитаните топ матраци с латекс?

Почти при всеки производител на матраци и топ матраци присъства и материалът латекс, но в България лидерите в производството на такъв тип продукти са Латекс Екон. Това е единственият производител, който залага изцяло на продукти, изработени от каучуковия материал. В портфолиото им място заемат: Топ матрак Латекс, Топер Алое Вера, Топ матрак 3D. Изработката и на трите модела е от 100% латекс, а калъфите им са обработени антибактериално и антиалергично и осигуряват на потребителя хигиенична среда за сън.

Ако ви предстои покупка на топ матрак, не се колебайте да се доверите на топер с латекс, който ще допринесе са спокойния, здравословен и релаксиращ сън.