0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Цени на матраци

Facebook
Абонирайте се

Цени на матраци Mattro - двулицев матрак Еуфория Покет

Двулицев матрак Еуфория Покет - цени

Двулицев матрак Еуфория покет е модел българско производство, от богатата гама продукти на бранда Маттро. Ядрото на модела е изработено от единично опаковани пружини – покет, които улесняват движението, за максимален комфорт.

Прочети повече... »

Цени на матраци Maтраци Mattro - матрак Avangard

Матрак Avangard - snimka

Двулицев матрак Avangard е модел, заемащ място в колекцията на българския производител - Mattro. Моделът впечатлява с луксозна изработка, която комбинира три иновативни материала: Memory Foam High quality, Soft Foam и Hard Foam. Memory Foam High quality е материал от най-висок клас, който прецизно следва извивките на тялото и се адаптира спрямо него.

Прочети повече... »

Цени на матраци Mattro - матрак Diamond

Матрак Diamond - снимка

Матрак Diamond е луксозното допълнение към колекцията от продукти на Mattro. Моделът е специален с това, че в ядрото си съчетава няколко слоя пяна с различна твърдост, които могат да се разместват така, че да изберете най-подходящата степен на твърдост за вас.

Прочети повече... »

Цени на матраци Mattro - матрак Дийп Слийп Флекс

Матрак Дийп Слийп Флекс - снимка

Двулицев матрак Дийп Слийп Флекс е твърд ортопедичен матрак, подходящ за използване предимно от хора с хронични болки в гърба и кръста. Матракът е изграден с ядро само от пяна, която държи гръбнака в изправено положение и не позволява пропадане в по-тежките части на тялото. 

Прочети повече... »

Цени на матраци Mattro - еднолицев матрак Air Flex Plus

Еднолицев матрак air flex plus - цени

Моделът на бранда Mattro е изграден с ядро от качествена пяна с висока еластичност, осигуряваща правилна опора на целия гръб в комбинация със слой термочувствителна мемори пяна - 3 см. 

Прочети повече... »

Цени на матраци Mattro - еднолицев матрак Air Plus Pocket

Еднолицев матрак air Plus Pocket - снимка

Air Plus Pocket е еднолицев матрак на бранда Mattro, който несъмнено ще подобри съня ви. Моделът е изграден с ортопедично ядро от покет пружинна система. Покет пружинките са опаковани индивидуално в текстилни джобчета, които не позволяват скърцане или изкачане на пружините.

Прочети повече... »

Цени на матраци Mattro - двулицев матрак Stress Free

Матрак Stress Free - снимка

Матрак Stress Free на матраци Mattro e двулицев матрак от най-висок клас, който несъмнено ще направи сънят ви по-спокоен и пълноценен.

Прочети повече... »

Цени на матраци Mattro - еднолицев матрак Stress Free

Еднолицев матрак Stress Free - снимка

Еднолицев матрак Stress Free е модел, който е създаден с цел да подобри комфорта по време на сън. Производители Mattro изработват модела с ортопедично ядро, изградено от покет пружинен пакет, който предлага стабилна опора на цялото тяло.

Прочети повече... »

Серия Blue Wave от матраци Mattro

Серия Blue Wave - снимка

Матраци Mattro е водеща фирма за продукти за сън, която с времето показва изключително добро качество на своите модели и все повече потребители се доверяват именно на тях. В серията си продукти Blue Wave ще откриете матраци, предлагащи невероятен комфорт и възглавница, подходяща за масовия потребител.

Прочети повече... »

Двулицев матрак Adry Cool

Матрак Adry Cool - снимка

Широкото разнообразие от модели, може да обърка представите ви кое е най-доброто за вас. Представяме ви изключителният модел на Матраци ТЕД - двулицев матрак Adry Cool.

Прочети повече... »

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 последна