0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Цени на матраци

Facebook
Абонирайте се

Двулицев матрак Adry Cool

Матрак Adry Cool - снимкаШирокото разнообразие от модели, може да обърка представите ви кое е най-доброто за вас. Представяме ви изключителният модел на Матраци ТЕД - двулицев матрак Adry Cool. Моделът се отличава с устойчива пружинна покет система, която осигурява напълно независими опорни точки на партньорите. Покет пружините са отличен влагоабсорбатор на влага. 

Прочети повече... »

Матраци Канела Уно и Канела Уно Мемори

Матраци Канела Уно и Канела Уно Мемори

Канелата е растение, което се използва от древността както за хранителни, така и за медицински нужди. Свойствата на тази чудотворна подправка са много на брой и могат да повлияят изключително благоприятно на организма на човек.

Прочети повече... »

Матрак Terra Dual

Матрак Terra Dual

Матраци Magniflex е фирмата създател на иновативна технология, позволяваща разделянето на матрак, с ширина над 150 см, на две равни половини с общ калъф. Матрак Terra Dual е част от колекцията изработени с технология Dual Core.

Прочети повече... »

Матрак Figaro by Pierre Cardin

Матрак Figaro by Pierre Cardin

Най-личното и интимно място във всеки един дом е спалнята. Там е мястото, където човек трябва да се чувства най-спокойно и удобно, за да може да си почине максимално. Матраци Magniflex много добре знаят това и залагат в своите продукти само най-доброто. Италианската фирма от край време е лидер в производството на матраци и аксесоари за сън.

Прочети повече... »

Топ матрак Лавандула и Топ матрак Лавандула Виско

Топ матраци Лавандула и Лавандула Виско - снимка

Топ матраците са аксесоар, който добива все повече популярност у нас. Тяхното предназначение е да достави повече комфорт и удобство на вече стар матрак или просто нов, но не толкова удобен. 

Прочети повече... »

Еднолицев матрак Lavender Sense

Еднолицев матрак Lavender Sense

Матраци Mattro е целеустремен български производител и търговец на еднолицеви и двулицеви матраци, подматрачни рамки и аксесоари за пълноценен сън. 

Прочети повече... »

Цени на матраци ТЕД - Супер сет TV STAR

Супер сет TV STAR

Матраци ТЕД винаги са се старали да бъдат причината за вашата усмивка, чрез създаване на най-добрите продукти за спалня, внасящи уюта и комфорта във всеки дом. 

Прочети повече... »

Цени на матраци MATTRO - Двулицев матрак Lavender Duo Memory

Матрак Lavender Duo Memory

След като матрак Lavender Duo завладя трайно сърцата на клиентите си, лидерите на пазара за продукти за спалня създадоха и непружинен вариант, а именно матрак Lavender Duo Memory. Моделът предлага две страни с различно усещане, благодарение на разнообразните материали, вложени в него.

Прочети повече... »

Цени на Матраци MATTRO - Двулицев матрак Ретро Мемори

Матрак Ретро Мемори

Почитатели сте на ретро стила във всяко отношение? Вече е възможно да внесете и във вашата спалнята неговия чар! Двулицев матрак Ретро Мемори е модел с изкусителен дизайн, който не само ще освежи спалното помещение, но ще придаде изисканост и лукс.

Прочети повече... »

Цени на Матраци MATTRO - Двулицев матрак Verso Ortopedico

Матрак Verso Ortopedico

Двулицев матрак Verso Ortopedico е поредното изкушение на достъпна цена на Матраци MATTRO - български производител, създаващ разнообразни видове матраци и рамки със страхотно качество на добри цени. Моделът е с удобни бонел пружини, които са издръжлив и проветрив материал.

Прочети повече... »

Страница: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 последна

* Всички цени са ориентировачни. За повече информация може да посетите нашия on-line магазин.