0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Цени на матраци

Facebook
Абонирайте се

Серия продукти Blue Wave на матраци Mattro

Матраци Mattro е водеща фирма за продукти за сън, която с времето показва изключително добро качество на своите модели и все повече потребители се доверяват именно на тях. В серията си продукти Blue Wave ще откриете матраци, предлагащи невероятен комфорт и възглавница, подходяща за масовия потребител. Визията на моделите също е на страхотно ниво и е може би първото нещо, което ще ви впечатли. Калъфите им са от единствен по рода си плат Bubbles, който придава масажиращ и релаксиращ ефект. Тук ще разгледаме трите модела от серията Blue Wave, с които е добре да се сдобиете, за да получите качествен и здравословен сън.

Серия матраци Blue Wave'Матрак Blue Wave

Първият продукт от тази серия е двулицев матрак Blue Wave, предлагащ две страни с различно усещане. Изграден е от високоеластична пяна (12 см), като от едната си страна има 5 см слой профилирана пяна. Тя създава лек масажиращ ефект върху тялото, създавайки невероятно чувство на комфорт и удобство. В допълнение с уникалния калъф с плат Bubbles сънят ви ще е гарантиран. Към калъфа има и вградена цип лента с 3D текстил в син цвят, който освен че предава на матрака завършена визия, позволява свалянето му и прането при необходимост. Високата гаранция от 10 години на модела говори за добрата му изработка и високото качество.


Матрак Blue Wave


Матрак Blue Wave Memory

Двулицев матрак Blue Wave Memory е следващото предложение на матраци Mattro. При него отново ще откриете две страни с различно усещане, но и с различна твърдост. Ядрото на матрака е от високоеластична пяна със средна степен на твърдост. От едната си страна, моделът предлага по-меко усещане, постигнато от 5 см профилиран слой мемори пяна. По този начин освен мекото и приятно чувство от мемори пяна, вие ще усетите и релаксиращ ефект, благодарение на специалния профил. И тук визията е допълнена с 3D синя лента, както и калъф от Bubbles текстил и цип за по-лесна поддръжка.


Матрак Blue Wave Memory


Възглавница Blue Wave

Възглавница Blue Wave ще ви впечатли още като я видите със страхотната си височина от 15 см. Ядрото и е изградено от мемори пяна, която ще се напесне идеално на извивките на главата ви и ще снеме цялото напрежение. Както и другите продукти от серията Blue Wave, така и във възглавниците има от страхотния текстил с масажиращ ефект Bubbles. Калъфа на възглавница Blue Wave може да се сваля и пере на ниски градуси.


Възглавница Blue Wave - снимка

Поглезете себе си, близките ви или добър приятел с продуктите на матраци Mattro от серията Blue Wave. Гарантирано качество, удобство и здравословен сън.