0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Как да Изберем Матраци за Хотелската си Мрежа?


Ако избираме матраци за дома, е лесно. Знаем какво търсим и какво харесваме, затова и вече си имаме определени насоки, по които да се водим. Освен това, винаги можем да отидем директно до магазина – най-добре с половинките, за да си кажат и те думата, защото в крайна сметка и те ще спят на този матрак – и да пробвате максимално повече матраци, докато не уцелите това, от което наистина имате нужда. По-различно седят нещата с матраци за хотелската ви мрежа. Тук е невъзможно да успеете да се съобразите с нуждите на всички клиенти, защото не можете да ги викнете за проба един по един в магазина за матраци. Това, което ви остава да направите, е да следвате обаче нашите съвети. Ние сме ви подготвили няколко чудесни насоки за избор на матраци за хотелската мрежа.


Как да Изберем Правилните Матраци за Хотела си? - легло

 

                     Индивидуални оферти за вашия хотел от Intershop.bg  
  Индивидуални оферти за вашия хотел от Mattro.net


Ето ги и тях:


1. Забравете за Евтини Матраци


Да си купите евтини матраци за дома е едно, но да инвестирате в бизнеса си с нещо евтино не е най-правилното решение, което можете да направите. Първо, почти сигурно е, че това няма да са кой знае колко качествени матраци. Второ, вашите клиенти, със сигурност, ще ги разпознаят. Всеки клиент има нюх за евтиното и когато го види, той се отказва от него, веднага изразява възмущение и чисто и просто не се връща при вас!


2. Купете Матраци със Специални Функции за Удобство, Пълноценен Сън и Дори Срещу Болки


Чудите се дали това е редно и дали си заслужава? Разбира се, че да! Не забравяйте, че вие сте хотел, а от тук идва и изводът: хората идват, отсядат при вас, за да си починат и очакват най-доброто. Те дори очакват да си починат повече и от вкъщи и затова са на почивка. Следователно, вашите матраци трябва да са по-добри и от моделите матраци, които сте закупили за дома. Нещо повече – ако вашият хотел е от типа спа, предполага се, че тук хората имат определени проблеми със здравето, често с костите и с мускулите. Направете нещо за тях – купете им матраци, които да намалят техните болежки и дискомфорт.


Как да Изберем Правилните Матраци за Хотела си? - СПА


3. Заложете на Марката!


Ако нямате и на представа какви матраци да купите, позовете се на вече утвърдили се производители. Това е един вид да ползвате популярността на друга фирма. Така например, у нас всички знаят за матраци ТЕД. Ако те видят тези матраци във вашия хотел, те знаят, че вие държите на имиджа, на марката. По този начин вашите клиенти неимоверно ще вярват, че вие самите държите и на своята марка, че работите само с подбрани партньори и че точно както партньорите ви, и вие предоставяте на своята аудитория най-доброто. Между другото, като споменахме матраци ТЕД, редно е да кажем един любопитен факт: над 74% от хотелите в страната ползват именно тях, матраци ТЕД. Ако вие сте начинаещи в бранша, най-добре е да вземете пример от по-опитните си конкуренти. И да купите матраци ТЕД за хотелските стаи в своята хотелска мрежа съвсем няма как да бъде грешен избор!


Как да Изберем Правилните Матраци за Хотела си? - спалня