0700 200 22

(Телефон за информация и поръчки)

Съвети

Facebook
Абонирайте се

Обзавеждане за хотели от Матраци Mattro


Специалистите от матраци Mattro следят отблизо търсенето на потребителя и целят непрекъснато задоволяване на интересите му. Професионалистите знаят, че добрият, здравословен и необезпокояван сън е първото по важност нещо, което трябва да осигури добрият хотелиер на своите гости. В тази връзка, набиращата все по-голяма популярност фирма създава своя собствена Колекция за хотели. Тя съдържа разнообразни продукти, притежаващи една обща черта - осигуряват максимум комфорт на изключително достъпна цена. Независимо дали сте собственик на голяма хотелска верига, семеен хотел, вила, хижа или малка къща за гости, не се колебайте да заложите на хотелски продукти Mattro - с тяхна помощ ще накарате посетителите си да се върнат отново, а бюджета ви ще остане почти непокътнат.


Матраци Mattro - лого


Матраци за хотели Mattro


Важна част от хотелската стая със сигурност е матракът. Разбира се, е трудно един и същи матрак да бъде комфортен на различните хора, посещаващи хотела ви, но това може лесно да се постигне с хотелските матраци Комфи и Престижо! И двата модела са с ядро от стабилните и издръжливи бонел пружини, обкантени с метални щанги. Бонел системата осигурява средна степен на твърдост и има голяма вероятност да се понрави на по-голямата част от потребители. Устойчивостта на този тип пружини е изключително важна, те гарантирано няма да поддадат на големи и чести натоварвания и ще ви служат дълго време. За оптимално удобство, и при двата модела е добавен слой полиуретанова пяна - еластичен материал, който поддържа тялото в перфектна позиция и помага за пълно снемане на напрежението. Моделите са с нежна, антибактериална дамаска и могат да се ползват от всеки потребител, в това число и тези, които са предразположени към алергични реакции и кожни обриви. Не на последно място, ядрата на двата матрака са перфектно проветриви, което пречи на образуването на акари и вредители. Двата модела се различават по своята височина - матрак Комфи е висок 20 см, а матрак Престижо - 25 см.

                    Пълно описание на матрак за хотели Комфи   Матрак Комфи
                    Пълно описание на матрак за хотели Престижо   Матрак Престижо

 

Хотелско обзавеждане Mattro


Хотелски легла/основи Mattro


Хотелските легла са по-здрави и издръжливи от обикновените такива. Изборът на основите е изключително важна задача, към която трябва да се подходи внимателно, защото едно от техните свойства е да подсилват свойствата на матрака. С тази цел са създадени и хотелски легла Mattro. Хотелски бази Стандарт и Луксор са изработени от висококачествена дървесина. Леглата са стабилни, издръжливи и подпомагат ортопедичните свойства на използвания матрак. Хотелски основи Стандарт и Луксор са тапицирани с нежна текстилна дамаска, чийто цвят е по избор, като тази опция е напълно безплатна. Съчетайте вашата основа с интериора в хотелската стая, чрез избор на един от следните цветове: бял, бежов, сив, кафяв и черен. Базите лесно пропускат въдуха през сърцевината си и така осигуряват проветривостта, която е необходима на всеки продукт за сън. Хотелско легло Стандарт е с височина 20 см, а хотелско легло Луксор - 25 см.

 

                    Пълно описание на Хотелска основа Стандарт   Хотелска основа Стандарт
                    Пълно описание на Хотелска основа Луксор   Матрак Престижо

 

Хотелска основа Стандарт Хотелска основа Луксор


Хотелски комплекти Mattro


За ваше улеснение, професионалистите от матраци Mattro комбинират различните продукти и така създават три комплекта, от които може да избирате, в зависимост от вашите собствени нужди и тези на вашите клиенти.
Хотелски комплект - 45 см се състои от хотелско легло Стандарт и матрак за хотели Комфи. Височината на комплекта е 40 см, а към него са добавени стандартни крачета, с височина 5 см. Комплектът е подходящ както за всеки хотел или хижа, така и за собствения ви дом, тъй като не е много висок, и същевременно може да се впише във всяко обзавеждане.


                    Пълно описание на Хотелски комплект - 45 см   Хотелски комплект - 45 см

 

Хотелски комплект - 45 см

 

Хотелски комплект - 50 см е съставен от хотелско легло Луксор и матрак Комфи. Основата е с 25 см височина, а матракът - с 20 см. Така, комплектът е с по-ортопедични качества от останалите и ще осигури удобство на всеки потребител, независимо от неговия ръст или тегло. Комплектът разполага и с петсантиметрови крачета със стандартна форма.

 

                    Пълно описание на Хотелски комплект - 50 см   Хотелски комплект - 50 см


Хотелски комплект - 50 см


Хотелски комплект - 55 см е предназначен за всички онези, които предпочитат да се чувстват като кралски особи, спейки на по-високо. В този комплект се включват основа Луксор и матрак Престижо, които осигуряват ортопедична поддръжка на цялото тяло и подпомагат оптималната му релаксация. Към него са добавени и крачета, високи 5 см.
И при комплектите има опция за избор на цвят на основата, която е включена в цената!

 

                    Пълно описание на Хотелски комплект - 55 см

  Хотелски комплект - 55 см


Хотелски комплект - 55 см

 

Независимо дали сами ще съчетаете артикулите, според вкуса си, или ще изберете готов от предложените хотелски комплекти, вие ще осигурите на гостите си най-доброто преживяване и най-перфектната почивка. Така ще ги запазите като клиенти, и те отново ще се върнат във вашия хотел, където са си починали така добре. В същото време, стаите ви ще изглеждат изключително добре. И всичко това на несравними цени, тъй като матраци Mattro предлагат допълнителни отстъпки за всеки, който закупи над 10 бр. от хотелските продукти. И не последно по важност, поръчаните от вас продукти ще се доставят напълно безплатно до вашия обект, независимо в кое населено място в страната се намира!